”Μπορεί να γίνει Ρόντμαν ο Τζάκσον!”

Ο Darren Savino είναι ο ασίσταντ κόουτς στο κολέγιο Cincinnati, ξέρει καλύτερα από τον καθένα τον Τζάστιν Τζάκσον και εξηγεί ότι ο νέος σέντερ της Κηφισιάς είναι ο πιο συναρπαστικός παίκτης που έχει δει το ελληνικό κοινό!
Ο Τζάστιν Τζάκσον ξεκαθάρισε πρόσφατα ότι θέλει να αφήσει το στίγμα του ως ρούκι στην Basket League ΟΠΑΠ και ο προπονητής του στο Cincinnati, Darrem Savino, σκιαγραφεί στο aenkbc.gr το προφίλ του Αμερικανού σέντερ της Κηφισιάς.
– Τι πρέπει να περιμένει το ελληνικό κοινό από τον JJ?
“Τον πιο συναρπαστικό παίκτη που έχετε δει! Η αφοσίωση και η έντασή του θα ανάψει φωτιά και θα συμπαρασύρει όλη την ομάδα!”
– Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του;
”Πρώτα απ’ όλα ο Τζάστιν ενδιαφέρεται να κερδίζει. Ό,τι του λείπει από ύψος ή βάρος το αντισταθμίζει εις διπλούν με την καρδιά και τη σκληρότητά του”.
– Είδαμε κάποια highlights με καρφώματα και τάπες από τη θητεία του στο κολέγιο. Να περιμένουμε κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα;
”Οι τάπες του θα λειτουργήσουν αποθαρρυντικά για τις αντίπαλες ομάδες να πλησιάζουν στο καλάθι. Τα καρφώματα που κάνει είναι απλά. τρελά! Είστε τυχεροί που θα βλέπετε πολλαπλά highlights κάθε εβδομάδα”.
– Τι είναι αυτό που χρειάζεται να βελτιώσει παίζοντας στην Κηφισιά;
”Το σουτ. Πρέπει να γίνει καλύτερος σουτέρ ελευθέρων βολών γιατί θα κερδίζει πολλά φάουλ”.
– Ποιο πιστεύετε ότι είναι το όριό του σαν παίκτης, δεδομένου ότι θα παίξει για πρώτη φορά επαγγελματικό μπάσκετ;
”Νομίζω πως μπορεί να γίνει ένας παίκτης σαν τον Ρόντμαν. Αν βάλει λίγη μυική μάζα και δουλέψει στις ελεύθερες βολές, πιστεύω πως θα τον δούμε στο ΝΒΑ κάποια μέρα”.
– Ποιο στυλ μπάσκετ του αρέσει;
”Τρέξιμο, αιφνιδιασμοί, υψηλές ταχύτητες”
– Είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε ένα νέο τρόπο παιχνιδιού, όπως είναι το ευρωπαϊκό στυλ;
”Μπορεί να μαρκάρει κοντούς στην περιφέρεια αλλά και ψηλούς με καλές κινήσεις. Οπότε θεωρώ πως στα βασικά στοιχεία είναι έτοιμος”.
– Εσείς που τον γνωρίζετε καλύτερα, πώς θα μας τον συστήνατε αν ήταν δυνατόν μέσα σε μια απάντηση;
”Είναι φημισμένος στο NCAA ως «Τζάστιν Τζάκσον σημαίνει στη μούρη»! Θα καταλάβετε τι εννοώ όταν δείτε αυτά τα φοβερά μπλοκ ή τα απίστευτα καρφώματά του! Γιατί μετά κάνει μια αγριόφατσα και ηλεκτρίζει το κοινό!!!”.