ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπλατ: "Κολακευμένος, αλλά..."

Μπλατ: "Κολακευμένος, αλλά..."
INTIME SPORTS

Όπως ήταν φυσικό ο Ντέιβιντ Μπλατ διέψευσε το δημοσίευμα του Sport24.gr περί επαφών του με την ΕΟΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μας ομάδας. "Με κολακεύει το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν έχω μιλήσει με κανέναν", δήλωσε. Και δεν μπορεί να πει τίποτα διαφορετικό έως ότου ξεμπερδέψει με τη ρωσική ομοσπονδία.

Το Sport24.gr επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον Ντέιβιντ Μπλατ για να τον ρωτήσει σχετικά με τις επαφές του με την ΕΟΚ, αλλά αυτός δεν απάντησε στις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις που του έγιναν.

Απάντησε ωστόσο στο τηλεφώνημα που του έκανε συνάδελφος από την ιστοσελίδα Ynet.co.il του Ισραήλ, όπου μαθεύτηκε γρήγορα το δημοσίευμα του Sport24.gr. Και όσα είπε ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής ήταν απολύτως αναμενόμενα.

"Δεν ξέρω από πού προκύπτουν αυτές οι φήμες. Με κολακεύει ιδιαίτερα το γεγονός ότι με θέλουν στην Ελλάδα για προπονητή της Εθνικής ομάδας, αλλά δεν έχω μιλήσει με κανέναν εκεί. Δεν έχω κάνει καμία διαπραγμάτευση, είμαι ακόμα προπονητής της Εθνικής Ρωσίας".

Σε αυτήν ακριβώς την τελευταία φράση του εντοπίζεται ο λόγος για τον οποίο διαψεύδει τις επαφές του με την ΕΟΚ (που έχουν γίνει κυρίως μέσω του ατζέντη του, για να λέμε και όλη την αλήθεια). Παρά το γεγονός ότι από το καλοκαίρι στην Τουρκία εκμυστηρευόταν σε off the record συζητήσεις του πως δεν επρόκειτο να συνεχίσει να είναι προπονητής της Εθνικής Ρωσίας και μετά το Μουντομπάσκετ, εντούτοις ακόμα δεν έχει λύσει το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τη ρωσική ομοσπονδία.

Πριν μερικές ημέρες, όταν είχε πάει η Μακάμπι στη Μόσχα για να παίξει με την Κίμκι, είχε κάνει κάποιες συναντήσεις προκειμένου να βρει την άκρη και απ' ό,τι γίνεται γνωστό, οι τελικές επαφές αναμένεται να γίνουν τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου. Τότε θα λύσει εκτός απροόπτου το συμβόλαιό του. Μέχρι, όμως, να συμβεί αυτό, είναι απολύτως λογικό να αρνείται ότι μιλά με οποιονδήποτε άλλον. Διότι αλλιώς θα είχε πρόβλημα με τους Ρώσους.

Κατά συνέπεια δεν είναι δυνατό να υπάρξει οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη στο θέμα του προπονητή της Εθνικής μας ομάδας πριν ολοκληρώσει ο Ντέιβιντ Μπλατ τις διαπραγματεύσεις του με την ομοσπονδία της Ρωσίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ