SPORTS & GOSSIP

Μπέζος: "Το μπάσκετ είναι για έξυπνους ανθρώπους, πολύς θόρυβος για τη μεταγραφή του Σλούκα"

Γιάννης Μπέζος: "Αθλούμαι, το μπάσκετ είναι για έξυπνους ανθρώπους"
Γιάννης Μπέζος: "Αθλούμαι, το μπάσκετ είναι για έξυπνους ανθρώπους" GLOMEX

Ο Γιάννης Μπέζος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Night Out και μίλησε για τη σχέση του με το μπάσκετ, καθώς και για τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής Night Out, φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη, το μπάσκετ, το οποίο θεωρεί άθλημα για "έξυπνους" ανθρώπους.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό, δηλώνοντας πως οι παίκτες είναι επαγγελματίες.

"Μετά από 45 χρόνια που συμπληρώνω στη δουλειά ο ελεύθερος χρόνος, μου είναι απαραίτητος. Για την προσωπική μου ισορροπία. Μου αρέσει το καλό φαγητό, η καλή παρέα, με συνομιλητές τους οποίους επιλέγω αυστηρά. Δεν κάνω παρέα με όλους. Μου αρέσει πάρα πολύ το διάβασμα.

Αθλούμαι αρκετά και στο σπίτι και έξω. Επειδή παίζω μπάσκετ πάρα πολλά χρόνια. Αυτό μου κάνει πάρα πολύ καλό. Πιστεύω ότι το μπάσκετ είναι ένα άθλημα για έξυπνους ανθρώπους" δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό.

Πολύς θόρυβος έγινε. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Φυσικά οι οπαδοί ταυτίζονται με την ομάδα γιατί ταυτίζονται με τα παιδικά τους χρόνια. Πρέπει να πάψει να είναι η ζωή τους γιατί είναι απλώς ένα κομμάτι της ζωής.

Οι αθλητές δεν είναι πιόνια να τους κάνουμε ό,τι θέλουμε. Αν θέλουμε να είμαστε γνήσιοι φίλαθλοι και λάτρεις του αθλήματος, καλά θα κάνουμε να το προστατεύουμε όταν πηγαίνουμε στο γήπεδο και όχι να κάνουμε το γήπεδο ψησταριά" κατέληξε ο Μπέζος.

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS SPORTS & GOSSIP ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ