STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπετσίροβιτς ο μπομπέρ

Μπετσίροβιτς ο μπομπέρ
star

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς ήταν ο νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς ήταν ο νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game, ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Άλεξ Σκέιλς. Οι δύο παίκτες είχαν τους ίδιους πόντους (16) στον προκριματικό γύρο και πέρασαν αμφότεροι στον τελικό, αφού οι υπόλοιποι δεν κατάφεραν να τους ξεπεράσουν.
Ο περυσινός νικητής, Φώτης Βασιλόπουλος είχε 13 πόντους, ενώ ο Ντούσαν Σάκοτα 14. Στους 15 σταμάτησε και ο εκπρόσωπος του ΑΓΟΡ και της Α2, Νίκος Σπανός.

Στον τελικό ο Άλεξ Σκέιλς ξεκίνησε δυναμικά, αλλά τελικά πήρε 16 πόντους, παρά τα όσα έδειξε από τις πρώτες δύο θέσεις. Στη συνέχεια ο Σάνι Μπετσίροβιτς επέδειξε μια καλή ευστοχία, έφτασε τους 15 πόντους και βάζοντας την τελευταία διπλή μπάλα στην εκπνοή, πήρε τη νίκη.

Προκριματικός γύρος

Άλεξ Σκέιλς 16
Σάνι Μπετσίροβιτς 16
Νίκος Σπανός 15
Ντούσαν Σάκοτα 14
Φώτης Βασιλόπουλος 13
Κέιντρεν Κλαρκ 12
Στράτος Περπέρογλου 10
Τζέισον Πάρκερ 8

Τελικός

Σάνι Μπετσίροβιτς 17
Άλεξ Σκέιλς 16

Διαγωνισμός... με αντιδράσεις

Νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης, αλλά ο κόσμος μάλλον προτιμούσε να πάρει το βραβείο ο Κένεντι Ουίνστον, ο οποίος στην τελευταία προσπάθειά του, επιχείρησε να κερδίσει τις εντυπώσεις με μια καλή σκέψη.

Ο Αμερικανός του Πανιωνίου έπιασε με το ένα χέρι το διχτάκι και με το άλλο κάρφωσε την μπάλα στη στεφάνη, κερδίζοντας το θερμότατο χειροκρότημα του κοινού, όχι όμως και την υψηλή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή που τα... άκουσε κιόλας από τους φιλάθλους.



























TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ