ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Μπεντίλ: "Ο Μήτογλου ήταν ο πρώτος που μου μίλησε για να πάω στην Αρμάνι"

Ο Μπεν Μπεντίλ
Ο Μπεν Μπεντίλ PRINTSCREEN

Ο Μπεν Μπεντίλ δήλωσε ότι ο Ντίνος Μήτογλου ήταν αυτός που ξεκίνησε το... recruiting στην περίπτωσή του και του μίλησε για την προοπτική της Αρμάνι Μιλάνο, αφού ήθελε οι δυο τους να παίξουν ξανά μαζί.

Ο Ντίνος Μήτογλου δεν είναι μόνο παίκτης στην Αρμάνι. Είναι και... recruiter. Αυτό υποστήριξε ουσιαστικά ο Μπεν Μπεντίλ, ο οποίος σε συνέντευξή του στο σάιτ της ιταλικής ομάδας δήλωσε ότι ο Έλληνας φόργουορντ ήταν αυτός που τον προσέγγισε.

"Ο δικός μου, ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ο πρώτος που επικοινώνησε μαζί μου και μου μίλησε για την μεταγραφή μου στην Αρμάνι Μιλάνο" δήλωσε χαρακτηριστικά ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού για να προσθέσει:

"Ο κόουτς (σ.σ ο Έτορε Μεσίνα) τον ρώτησε για εμένα, επειδή ο Ντίνος και εγώ ήμασταν συμπαίκτες. Εκτός γηπέδου είμαστε φίλοι και ήμουν χαρούμενος για αυτόν όταν πήρε την μεταγραφή του. Όταν λοιπόν επικοινώνησε μαζί μου ήξερα ότι είναι καλό, επειδή και όταν ήμασταν στον Παναθηναϊκό λέγαμε ότι θα ήταν ωραίο να παίξουμε ξανά μαζί".

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι η Αρμάνι πήρε τον Μπέντιλ λόγω του τραυματισμού του Ντίνου Μήτογλου, με τον διεθνή φόργουορντ να δείχνει ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να προσεγγίσει έναν παίκτη που αγωνίζεται στην ίδια θέση με αυτόν.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ