ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Μπελάδες για τον Ιτούδη: "Η καταγγελία για εξύβριση του γείτονά του και του τουρκικού έθνους έφτασε μέχρι την εισαγγελία"

Μπελάδες για τον Ιτούδη: "Η καταγγελία για εξύβριση του γείτονά του και του τουρκικού έθνους έφτασε μέχρι την εισαγγελία"
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Μπελάδες φέρεται να έχει ο Δημήτρης Ιτούδης, καθώς το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο "TV 100", αναφέρει πως γείτονας του Έλληνα τεχνικού τον κατηγόρησε για εξύβριση τόσο του ίδιου, όσο και του τουρκικού έθνους, με την υπόθεση να φτάνει μέχρι την εισαγγελία.

Μπλεξίματα για τον Δημήτρη Ιτούδη σύμφωνα με τουρκικό Μέσο, καθώς όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο "TV 100", γείτονας του Έλληνα τεχνικού καταγγέλει πως εξύβρισε εκείνον και το τουρκικό έθνος.

Συγκεκριένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τουρκικού Μέσου, ο γείτονας του Ιτούδη πάρκαρε λανθασμένα στο σπίτι του, κάτι το οποίο προκάλεσε την αντίδραση και την εξύβριση του Έλληνα προπονητή.

Το θέμα πήρε διαστάσεις και ακολούθησε τη νόμιμη οδό, με την υπόθεση να φτάνει μέχρι την εισαγγελία και όπως αναφέρει ο καταγγέλων: "Προσέβαλε εμένα, την οικογένειά μου και την χώρα στο πάρκινγκ, σε σημείο προσβολής του τουρκικού έθνους. Ζητήσαμε να γίνει αναφορά εκείνη τη μέρα για τις βρισιές και πήγαμε στην τουρκική εισαγγελία για το τι μπορούμε να κάνουμε σε νόμιμα πλαίσια".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ