NBA

Μπατούμ: Η σύζυγός του αποκάλυψε ότι ο Γάλλος θα αποχωρήσει από το NBA και την εθνική Γαλλίας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Los Angeles Clippers forward Nicolas Batum (33) dribbles during an NBA basketball game against the Dallas Mavericks in Dallas, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo/LM Otero)
Los Angeles Clippers forward Nicolas Batum (33) dribbles during an NBA basketball game against the Dallas Mavericks in Dallas, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo/LM Otero) © 2023 LM OTERO / AP IMAGES

Η σύζυγος του Νικολά Μπατούμ προχώρησε σε αποκαλύψεις στο twitter, αφού απαντώντας σε σχόλιο κάποιου ανέφερε ότι ο φόργουορντ των Κλίπερς θα αποσυρθεί από το NBA και την εθνική Γαλλίας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Ο Νικολά Μπατούμ πλησιάζει τα 35 του χρόνια (θα τα κλείσει στις 14 Δεκεμβρίου). Έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Κλίπερς έναντι 11 εκατ. δολαρίων. Κανείς δεν ήξερε τι σκεφτόταν. Η σύζυγός του ωστόσο αποφάσισε να μέσω twitter να αποκαλύψει τα πλάνα του φόργουορντ των Κλίπερς.

Η Λίλι Μπατούμ απάντησε σε σχόλια στο twitter που ανέφεραν ότι ίσως ο Γάλλος φόργουορντ να αγωνιστεί κάποια στιγμή στους Σπερς υπό τις οδηγίες του Γκρεγκ Πόποβιτς, γράφοντας: "Για να γίνει αυτό θα έπρεπε να μείνει στο NBA και αυτό δεν υπάρχει στο πρόγραμμα. Συγγνώμη, ή όχι... Ο Νίκο έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από το NBA και την εθνική Γαλλίας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν στους Κλίπερς".

Τα post της Λίλι Μπατούμ
Τα post της Λίλι Μπατούμ LILY E. BATUM OFFICIAL TWITTER ACCOUNT


Η Λίλι Μπατούμ έκτοτε συνέχισε να απαντάει σε ερωτήσεις και ήταν πιο αινιγματική όταν ρωτήθηκε αν αυτό σήμαινε ότι ο σύζυγός της. Σε ερώτηση πάντως για το αν ο έμπειρος φόργουορντ θα αγωνιστεί στην Βιλερμπάν όταν αποχωρήσει από το NBA - που ανήκει στον κολλητό του, Τόνι Πάρκερ - όπως πιστεύουν πολλοί, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει συζητήσει κάτι τέτοιο.

Όπως και να έχει, είναι δεδομένο ότι - απολύτως λογικά - ο Μπατούμ κάνει πλέον σκέψεις για να αποσυρθεί από τα παρκέ.

TAGS NBA ΗΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ