ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μπάτλερ: "Θα δουλέψω σκληρά"

Μπάτλερ: "Θα δουλέψω σκληρά"
Μπάλα

Στη σκληρή δουλειά που τον περιμένει αναφέρθηκε ο νεοαποκτηθείς άσος της Ολύμπιας Τζαμάλ Μπάτλερ

" Όσο διάστημα βρίσκομαι εδώ μου αρέσει πολύ, τα πηγαίνω καλά με τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο", είπε ο Αμερικάνος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

" Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό που οι δυο ομάδες της πόλης έγιναν μια. Πήρα την απόφαση να έρθω στην Λάρισα γιατί ο μάνατζερ μου μου είπε ότι θα μου αρέσει πολύ η πόλη και η ομάδα".

Στην συνέχεια έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο: " Είμαι τύπος που μου αρέσει να κερδίζω. Θα δουλέψω σκληρά και θα παίξω δυνατά για να πετύχω τους στόχους τους δικούς μου και της ομάδας και ελπίζω οι φίλαθλοι να έρθουν να μας βοηθήσουν και να υποστηρίξουν την προσπάθεια που κάνουμε".

Τέλος, δήλωσε για τον πρώην συμπαίκτη του στο κολέγιο Κώστα Κουφό: " Είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς που έχω αγωνιστεί. Έχει φοβερά προσόντα και παίζει πολύ με το μυαλό. Βοηθάει τους συμπαίκτες του πάρα πολύ και κάνει ευκολότερο το παιχνίδι γι' αυτούς με τις κινήσεις του στο παρκέ".

" Μπορεί να σημειώσει καλάθι από οποιοδήποτε μέρος του γηπέδου και αυτό είναι φοβερό για έναν σέντερ. Πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ".







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ