NBA

Μπάτλερ: "Ελπίζω στο Game 4 να μείνω άποντος και να κερδίσουμε"

Μπάτλερ: "Ελπίζω στο Game 4 να μείνω άποντος και να κερδίσουμε"
AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Τζίμι Μπάτλερ δεν θέλησε να σχολιάσει τη 40άρα που σημείωσε στο Game 3 με τους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά την ουσία του πράγματος: τη νίκη των Μαϊάμι Χιτ.

Ο Τζίμι Μπάτλερ έκανε τη διαφορά στο Game 3 των τελικών, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με τριπλ νταμπλ (40 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 13 ασίστ), αλλά η παραγωγικότητά του ήταν αυτό που τον ενδιέφερε λιγότερο από κάθε τι άλλο. Για εκείνον, η ουσία του πράγματος μετράει, κι η ουσία είναι πως οι Μαϊάμι Χιτ κατάφεραν να κερδίσουν (115-104) και να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του δαχτυλιδιού.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο γκαρντ του Μαϊάμι βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής από τους δημοσιογράφους, που τον ρωτούσαν για τη 40άρα του. Εκείνος όμως, ένα πράγμα είχε στο μυαλό του: τη νίκη της ομάδας του.

"Κερδίσαμε, θα μπορούσε να με απασχολήσει λιγότερο το τριπλ νταμπλ" ανέφερε αρχικά και προσέθεσε πως "ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να μην βάλω πόντο, κι εσείς να πείτε αυτό που είναι να πείτε, αλλά εμείς να κερδίσουμε και να έρθω εδώ να σας πω το ίδιο πράγμα".

Όπως εξήγησε μάλιστα, μια ατάκα του ΛεΜπρον Τζέιμς στη διάρκεια του πρώτου μέρους ήταν αυτή που... άναψε τη φωτιά μέσα του. Μετά από ένα μικρό σερί των Λος Άντζελες Λέικερς, ο "Βασιλιάς" τού είπε πως "τώρα έχετε πρόβλημα". Για να λάβει την ίδια απάντηση στο τελευταίο λεπτό, κι ενώ όλα είχαν κριθεί.

"Είναι ο ανταγωνισμός στο υψηλότερο επίπεδό του" σχολίασε επ' αυτού ο Τζίμι Μπάτλερ, για να καταλήξει πως "ο ΛεΜπρον μού βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου πολλές φορές. Τον σέβομαι γι αυτό, αλλά τώρα είναι κάτι διαφορετικό. Τώρα έχω ένα άλλο γκρουπ παικτών γύρω μου".

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ