ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Μπασκόνια: Τέλος ο Χομς, αποχώρησε έπειτα από μία σεζόν

Μπασκόνια: Τέλος ο Χομς, αποχώρησε έπειτα από μία σεζόν
PRINTSCREEN

Ο Ντάλτον Χομς (27 χρονών, 2.03 μέτρα) αποτελεί παρελθόν από την Μπασκόνια, με τους Βάσκους να ανακοινώνουν ότι δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιό του, ενώ λίγο αργότερα αποχαιρέτησαν και τον Μαξ Χέιντεγκερ (26 χρονών, 1.91 μέτρα).

Ο Ντάλτον Χομς (27 χρονών, 2.03 μέτρα) βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Η Μπασκόνια αποχαιρέτησε τον Αμερικανό φόργουορντ, αφού αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Χομς επέστρεψε στην Ευρώπη για χάρη των Βάσκων το περασμένο καλοκαίρι, έπειτα από μία σεζόν στην G-League με την φανέλα των Σκουάντρον, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον Άλεκ Πίτερς.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Χομς είχε 9 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο με 48.9% στα τρίποντα σε 17 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 7 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μέσο όρο με 36.1% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Λίγο αργότερα, η Μπασκόνια αποχαιρέτησε και τον Μαξ Χέιντεγκερ (26 χρονών, 1.91 μέτρα), ο οποίος είχε αποκτηθεί στα μέσα της σεζόν από την Μερκεζεφέντι.

Με την φανέλα των Βάσκων ο 26χρονος γκαρντ είχε 9 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ μέσο όρο με 38.1% στα τρίποντα σε 19 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 2.5 πόντους και 2 ασίστ μέσο όρο σε 9 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ