ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Μπασκόνια: Σκέφτεται να ζητήσει ως αντάλλαγμα Γουίλιαμς-Γκος ή Σπανιόλο αν η Ρεάλ κάνει κίνηση για Χένρι

Ο Γουίλιαμς - Γκος με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Γουίλιαμς - Γκος με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Με την Ρεάλ να εξετάζει την περίπτωση του Πιέρια Χένρι, αλλά τα δικαιώματά του στην Ισπανία να ανήκουν στην Μπασκόνια, ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Βασκοι σκέφτονται να ζητήσουν ως αντάλλαγμα έναν εκ των Γουίλιαμς-Γκος ή Σπανιόλο αν οι Μαδριλένοι κάνουν τελικά κίνηση.

Ο Πιέρια Χένρι (29 χρονών, 1.93 μέτρα) έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε και θα πάει στο καμπ των Γουίζαρντς. Η Ρέαλ ήδη σκέφτεται να κάνει κίνηση, ξέροντας όμως ότι τα δικαιώματα του Αμερικανού στην Ισπανία ανήκουν στην Μπασκόνια, που μπορεί να τον κρατήσει αν "ματσάρει" οποιαδήποτε προσφορά. Όπως φαίνεται ωστόσο, ίσως υπάρχει λύση.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, στους Βάσκους αρέσουν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (28 χρονών, 1.88 μέτρα) και Ματέο Σπανιόλο (19 χρονών, 1.95 μέτρα) και σκέφτονται να ζητήσουν έναν εκ των δύο (μαζί με χρήματα) από τους Μαδριλένους σε περίπτωση που τελικά η Ρεάλ κάνει κίνηση για τον Χένρι.

Για όποιον δεν το ξέρει, ο Σπανιόλο είναι ένας Ιταλός πόιντ γκαρντ που ανήκει στην Ρεάλ από το 2018 (από τα 15 του χρόνια δηλαδή). Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κρεμόνα, έχοντας μία καλή σεζόν (12.1 πόντοι, 3.4 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο με 45% στα τρίποντα), με αποτέλεσμα να επιλεγεί στο Νο50 του NBA Draft 2022 από τους Γουλβς.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ