EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Ο Πιέρια Χένρι έμεινε ελεύθερος

Ο Πιέρια Χένρι σε αγώνα της Φενέρμπαχτσε
Ο Πιέρια Χένρι σε αγώνα της Φενέρμπαχτσε FENERBAHCE BEKO ISTANBUL

Η Φενέρμπαχτσε δεν έκανε χρήση του όρου που της επέτρεπε να κρατήσει τον Πιέρια Χένρι για δεύτερη σεζόν στην Κωνσταντινούπολη, με τον 29χρονο γκαρντ να είναι πλέον διαθέσιμος για τις κορυφαίες ομάδες της EuroLeague.

Στην αγορά των διαθέσιμων παικτών εντάσσεται πλέον ο Πιέρια Χένρι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη αποφάσισε να μην κάνει χρήση του +1 που προβλεπόταν στο συμβόλαιο που υπέγραψαν πέρσι οι δύο πλευρές, με τον 29χρονο γκαρντ να αποχαιρετά την Κωνσταντινούπολη μέσω των social media.

Μία εξέλιξη που ανοίγει την όρεξη σε μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της EuroLeague -η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη καταγραφεί ως άμεσα ενδιαφερόμενη. Ο έμπειρος πλεϊμέικερ μπορεί πλέον να διαπραγματευτεί από μηδενική βάση το επόμενο συμβόλαιό του, πλην όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Μπασκόνια διατηρεί τα δικαιώματά του εντός της Ισπανίας μετά από τη διετία που φόρεσε τη φανέλα της (2019-'21).

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Πιέρια Χένρι είχε 7.9 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 1.8 κλεψίματα κατά μέσο όρο στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ