ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Μπασκόνια: Πλήγμα με Μονέκε, εκτός με Βίρτους στην μάχη για την 8η θέση της EuroLeague

Ο Τσίμα Μονέκε
Ο Τσίμα Μονέκε EUROKINISSI SPORTS/KLODIAN LATO

Άσχημα νέα για την Μπασκόνια, αφού ο Τσίμα Μονέκε δεν θα ενισχύσει την ομάδα στον αγώνα-τελικό με την Βίρτους (19/4, 21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για τα play-in της EuroLeague και την διεκδίκηση της 8ης θέσης.

Τα χειρότερα δυνατά νέα, την χειρότερη δυνατή στιγμή για την Μπασκόνια. Όπως έγινε γνωστό, οι Βάσκοι θα υποδεχθούν αύριο (19/4) την Βίρτους Μπολόνια (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για τα play-in της EuroLeague χωρίς τον Τσίμα Μονέκε.

Ο Νιγηριανός φόργουορντ τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο στον αγώνα με την Μακάμπι στο πλαίσιο των αγώνων των θέσεων 7-8 των play-in (ήττα με 113-85) και δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός για τον αγώνα της χρονιάς για τους Βάσκους, στην διεκδίκηση της 8ης θέσης και την είσοδο στα playoffs.

Ο Μονέκε αποτελεί - μαζί με τον Μάρκους Χάουαρντ - την κινητήρια δύναμη της Μπασκόνια φέτος, αριθμώντας 13..6 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής, όντας ο δεύτερος σκόρερ, δεύτερος ριμπάουντ και πρώτος "κλέφτης" της ομάδας του, με την απουσία του να είναι τεράστια.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ