ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Μπασκόνια: Δεν παραδίδει τα όπλα για τον Πιέρια Χένρι

Ο Πιέρια Χένρι σε φάση από τον αγώνα Παναθηναϊκός - Μπασκόνια (30/3/2021)
Ο Πιέρια Χένρι σε φάση από τον αγώνα Παναθηναϊκός - Μπασκόνια (30/3/2021) EUROKINISSI

Ο GM της Μπασκόνια, Φελίξ Φερνάντεθ, επεσήμανε πως δεν έχει χαθεί (ακόμη) η μάχη παραμονής του Πιέρια Χένρι στη Fernando Buesa Arena, ενώ αναφέρθηκε επίσης στη φυγή του Λούκα Βιλντόσα για το ΝΒΑ.

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, η Μπασκόνια θα υποχρεωθεί σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ. Η φυγή του Λούκα Βιλντόσα με προορισμό το ΝΒΑ είναι μείζονος σημασίας, την ίδια ώρα που κι ο Πιέρια Χένρι φέρεται να έχει ήδη δώσει τα χέρια με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη σεζόν.

Σε δηλώσεις που έκανε ο GM της ισπανικής ομάδας, Φελίξ Φερνάντεθ, εξήγησε πως το συγκεκριμένο θέμα, όπως κι αυτό του Ακίλε Πολονάρα, δεν έχει κλείσει οριστικά. Είτε θετικά είτε αρνητικά. "Το να μιλάμε για ανανεώσεις σε αυτό το σημείο της σεζόν δεν είναι καλό" ανέφερε αρχικά για να προσθέσει εν συνεχεία πως οι δύο παίκτες είναι ενήμεροι για το πόσο θέλει να τους κρατήσει η Μπασκόνια, κι ως εκ τούτου τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως τελεσίδικο.

Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά στην αποχώρηση του Λούκα Βιλντόσα σχολίασε πως "όλα έγιναν πολύ γρήγορα, πρόκειται για μια σπουδαία συμφωνία για τον παίκτη. Διατηρούμε τα δικαιώματά του, σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ευρώπη στο μέλλον".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ