EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Τραυματίζονται ο ένας μετά από τον άλλο οι παίκτες μας και δεν ξέρουμε ποιο είναι το ταβάνι μας"

Μπαρτζώκας: "Τραυματίζονται ο ένας μετά από τον άλλο οι παίκτες μας και δεν ξέρουμε ποιο είναι το ταβάνι μας"
EUROKINISSI

Ευχαριστημένος από τη μαχητικότητα και την περηφάνια που έδειξαν οι παίκτες του από το 10' κι έπειτα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που πάντως απογοητεύθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη.

Δύο πρόσωπα είχε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (25/1) στη Μαδρίτη. Το κάκιστο της πρώτης και το συγκλονιστικό των τελευταίων τριών περιόδων του αγώνα με τη Ρεάλ. Γι' αυτό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέλυσε και τις δύο συνθήκες, λέγοντας πως όταν η ομάδα του έπαιξε με περηφάνια, κοίταξε την πρωταθλήτρια Ευρώπης στα μάτια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Συγχαρητήρια στη Ρεάλ και στον φίλο μου τον Τσους Ματέο, παίζει πολύ καλά όπως ξέρετε. Έχει σπουδαίους επιθετικούς παίκτες. Έχει τον Μούσα, τον Χεζόνια και φυσικά τον Ντεκ που επέστρεψε και αισθάνεται σπουδαία, έχει κοντούς, έχει ψηλούς, είναι πραγματικά δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις ειδικά αυτή τη στιγμή με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Μπήκαμε στο πρώτο δεκάλεπτο χωρίς ασίστ, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και όχι να δράσουμε, ειδικά στην άμυνα. Η Ρεάλ μπορεί να βάλει εύκολα 30 πόντους σε μία περίοδο και αυτό έκανε. Δεν είχαμε ασίστ και τελικά μοιράσαμε 20 στα επόμενα τρία δεκάλεπτα. Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, όμως δύο-τρεις κρίσιμες επιθέσεις και δύο λάθη, δύο αμυντικά ριμπάουντ που χάσαμε, έκριναν τον αγώνα. Και πάλι συγχαρητήρια στη Ρεάλ και στους παίκτες μου που δεν τα παράτησαν μετά από το κακό ξεκίνημα. Περιμένουμε όλους τους παίκτες μας πίσω για να δούμε τι δυνατότητες έχουμε.

Όταν χάνεις, δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος για κάτι. Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου, έχουμε καλούς παίκτες που έχουν παίξει σπουδαίο μπάσκετ τα τελευταία 2-3 χρόνια. Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη γιατί από το ξεκίνημα της χρονιάς μας έχουν λείψει τόσοι πολλοί, με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να χτίσουμε τη χημεία μας. Ο ένας μετά από τον άλλο τραυματίζεται, δεν ξέρουμε ποιο είναι το ταβάνι μας. Ο Μιλουτίνοβ θα εγχειριστεί αύριο και θα μείνει εκτός για δύο μήνες. Θέλαμε απόψε να προστατεύσουμε τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Ο Λουκ Σίκμα έπαιξε πολύ καλά, πήρε 10 ριμπάουντ, ενώ ο Παπανικολάου έκανε τη σύνδεση στα πάντα σε άμυνα κι επίθεση. Αυτό που άλλαξε, κατά τη γνώμη μου, το ματς ήταν το μαχητικό μας πνεύμα. Είπαμε ότι έπρεπε να παίξουμε με περηφάνια. Ακόμη κι όταν έχεις προβλήματα, αν παίζεις με περηφάνια μπορείς να καλύψεις πολλά. Τα τελευταία 2-3 χρόνια παλεύουμε παντού κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ