STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Σοβαρή ομάδα ο Κολοσσός"

Μπαρτζώκας: "Σοβαρή ομάδα ο Κολοσσός"
INTIME SPORTS

Ως παιχνίδι προετοιμασίας για το παιχνίδι με αντίπαλο την Εφές, χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον αγώνα με τον Κολοσσό τον οποίο και συνεχάρη για την προσπάθεια του

Στις δηλώσεις του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία απολύτως ανάγκη να διαλύει τους αντιπάλους του, ενώ τόνισε ότι ο Κολοσσός είναι πολύ σοβαρή ομάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, υποστήριξε ότι οι Πρίντεζης, Λοτζέσκι και Μπέγκιτς ήταν προτιμότερο να ξεκουραστούν εν όψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

"Το παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε ως παιχνίδι προετοιμασίας για την Εφές. Οι Πρίντεζης, Λοτζέσκι και Μπέγκιτς που έχουν κάποια μικροπροβλήματα μπορούσαν να παίξουν αλλά προτιμήθηκε να ξεκουραστούν. Θέλουμε να δίνουμε χρόνο σε όλους τους παίκτες μας.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει διάθεση να διαλύσει καμία ομάδα. Κερδίσαμε την Λαμποράλ Κούτσα και την Ουνικάχα με μεγαλύτερες διαφορές. Ο Κολοσσός είναι μια σοβαρή ομάδα κι έμεινε στο παιχνίδι του. Συγχαρητήρια στον κόουτς", σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την πλευρά του, ο νεαρός Ανδρέας Χριστοδούλου έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που πάτησα παρκέ. Το κεφάλι κάτω τώρα, συνεχίζουμε τη δουλειά, δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Μπήκαμε λίγο παγωμένοι στο παιχνίδι, αλλά τελικά παίξαμε όπως θέλαμε και φτάσαμε στη νίκη. Συνεχίζουμε τη δουλειά και κοιτάμε την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές. Σε αυτή τη φάση που είμαι τώρα πρέπει σε κάθε προπόνηση να είμαι όλο και πιο σκληρός για να βελτιώνομαι και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Να παίζω όσο καλύτερα γίνεται στην άμυνα, να μην κάνω λάθη και μπροστά θα βγουν οι φάσεις στην επίθεση".

Πρίφτης: "Έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια"

Ευχαριστημένος από την κατά διαστήματα απόδοση της ομάδας του, έμεινε ο Δημήτρης Πρίφτης ο οποίος τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα:

"Για εμάς το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε έναν πολύ απλό στόχο. Θέλαμε να εμφανιστούμε σοβαροί, ανταγωνιστικοί και αξιοπρεπείς απέναντι στον Ολυμπιακό. Είχαμε και καλά διαστήματα, αλλά και κάποια κενά διαστήματα. Εμείς έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια, κρίσιμα ματς και το μυαλό μας είναι εκεί. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρωλίγκα".

Τέλος, ο Σάββας Ματσαμάς υπογράμμισε ότι: "Ήταν ένα παιχνίδι σήμερα το οποίο χρειαζόμασταν για να βελτιώσουμε την εικόνα μας, να δείξουμε ότι υπάρχουμε ως ομάδα μετά την ήττα από την Πάτρα. Έχουμε 15 ημέρες για να βελτιώσουμε την εικόνα μας, να δουλέψουμε για ένα κρίσιμο ματς και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ