STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Σε ένα παιχνίδι με τόσες επαφές ο Παναθηναϊκός έκανε 15 φάουλ και οι βολές ήταν 31-14"

Ο Μπαρτζώκας στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ
Ο Μπαρτζώκας στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Στα φάουλ και τις βολές στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, λέγοντας ότι πρέπει να δει το video του αγώνα για να αναλύσει όσα έγιναν στη διάρκειά του.

Σκασμένος ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας το βράδυ της Δευτέρας (22/1) για τον τρόπο με τον οποίο λύγισε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων είχε και έναν ιδιαίτερο διάλογο με δημοσιογράφο, αφού προηγουμένως στάθηκε στον αριθμό των φάουλ και των βολών για τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Ένα ωραίο παιχνίδι, αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός το οδήγησε αν δεν κάνω λάθος σε όλο το σαραντάλεπτο, έπαιξε με αυτοπεποίθηση, σκόραρε πολύ από την αρχή, δύσκολα αλλά αποφασιστικά καλάθια. Εμείς ισορροπήσαμε δυο-τρεις φορές και είχαμε την ευκαιρία να το πάρουμε αν ο Γουίλιαμς-Γκος έβαζε το καλάθι και είχε και τη βολή. Η απουσία του Φαλ είναι πολύ σημαντική, χτύπησε κι ο Μιλουτίνοβ, βγήκε με πέντε φάουλ κι ο Πετρούσεβ οπότε παίξαμε αδόκιμα. Επιλέξαμε μια διαφορετική άμυνα που μας έδωσε πράγματα.

Πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι. Μου προκαλεί εντύπωση ότι σε ένα παιχνίδι τέτοιο, με τόσες πολλές επαφές, με φιζικάλιτι, ο Παναθηναϊκός έκανε 15 φάουλ και οι βολές ήταν 31-14. Θα πρέπει να αναλύσουμε το video, να δούμε τι θα κάνουμε καλύτερα, να μην κάνουμε τόσα φάουλ, ίσως να οδηγούμε τον αντίπαλο σε περισσότερα γιατί αυτή η διαφορά ήταν καθοριστική. Δεν μπορώ να κρατάω ό,τι με συμφέρει, αυτή τη στιγμή έχουμε σοβαρά θέματα, οι δύο ψηλοί μας είναι τραυματίες.

Η EuroLeague είναι αδυσώπητη, είμαστε ο Ολυμπιακός, έχουμε κερδίσει πάρα πολλές φορές εδώ τα τελευταία χρόνια. Χρειαζόμασταν περισσότερους παίκτες απόψε, υπήρχαν κάποιοι που υστέρησαν χωρίς να θέλω να τους κατηγορήσω. Ο Παναθηναϊκός έχει δυναμώσει, πρέπει να έχουμε περισσότερους παίκτες σε καλή βραδιά. Ήμουν σαφής για τα φάουλ και για τις βολές. Παρόλο που γράφετε συνέχεια ότι δεν το πάω καλά με τις συνεντεύξεις, τα ελληνικά μου είναι πάρα πολύ καλά. Ήμουν σαφέστατος σε ό,τι είπα. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο ο Ναν, ήταν μία σημαντική μεταγραφή που τους έδωσε ώθηση, αλλά είναι δυνατός σε όλες τις θέσεις".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ