EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια μας, πρέπει να αναλύσουμε πως χάσαμε"

EUROLEAGUE /   -   (EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στα άστοχα τρίποντα στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που εμφανίστηκε πιο ήπιος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Βίρτους Μπολόνια.

Το ξέσπασμα στη flash interview ήταν η πρώτη αντίδραση μετά από την εκτός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τη Βίρτους Μπολόνια. Στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο, ο προπονητής των ερυθρόλευκων ήταν πιο ήπιος. Εξήγησε πώς η ομάδα του λύγισε από εκείνη με το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στη διοργάνωση, αναφέρθηκε στον Άλεκ Πίτερς και ζήτησε από τους αθλητές του να προχωρήσουν προς τα εμπρός καθώς ακολουθεί νέο εκτός έδρας ματς απέναντι στη Βιλερμπάν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Συγχαρητήρια στη Βίρτους. Πάλεψαν μέχρι την τελευταία κατοχή. Εμείς ελέγχαμε το παιχνίδι, παίζοντας καλά και παίρνοντας καλές αποφάσεις. Ωστόσο, στο τελευταίο δεκάλεπτο όλα άλλαξαν, κυρίως η ψυχολογία μας μετά από ένα-δύο άστοχα σουτ. Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας, χάσαμε πολλά ανοιχτά τρίποντα από σπουδαίους σουτέρ. Είχαμε λιγότερο από 30% στο τρίποντο και γι' αυτό σκοράραμε 27 πόντους στο δεύτερο μέρος. Από αυτή την κατάσταση η Βίρτους πήρε αυτοπεποίθηση, επέστρεψε στο παιχνίδι και τελικά όλα ήταν εναντίον μας. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω. Και πάλι συγχαρητήρια στη Βίρτους. Εμείς πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια μας και να εστιάσουμε στον επόμενο αγώνα.

Ο Άλεκ Πίτερς παίζει πολύ καλά. Είναι δύσκολο για εμένα αυτή τη στιγμή να αναλύσω τι έγινε μετά από ένα χαμένο ματς. Δεν είχαμε τον Πίτερς στο προηγούμενο παιχνίδι με την Βαλένθια, καθώς στην διάρκεια του ματς η γυναίκα του γέννησε. Σήμερα η προσπάθειά του ήταν πολύ καλή, ειδικά στο πρώτο μέρος, όμως, στο δεύτερο τον χάσαμε. Ακόμη κι ο Άλεκ είχε 0/4, παρότι ήταν ελεύθερος. Δεν θέλω, όμως, να εστιάσω συγκεκριμένα σε κάποιο παίκτη. Παίζουμε ως ομάδα αμυντικά και επιθετικά, οπότε χρειαζόμασταν κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Είναι πνευματικό; Είναι σωματικό; Πρέπει να αναλύσουμε πως χάσαμε ένα παιχνίδι που ελέγχαμε για 39:30".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ