ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Έχει αβαντάζ η Μπασκόνια, αλλά θα είμαστε έτοιμοι"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κάνει δηλώσεις
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κάνει δηλώσεις INTIME

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ότι η Μπασκόνια είναι λογικό να έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό αφού έχει ήδη δώσει 3 αγώνες, ωστόσο τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα είναι έτοιμοι για τον αυριανό (1/10) αγώνα (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (1/10) αγώνα με την Μπασκόνια (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της πρεμιέρας της EuroLeague που ξεκινάει σήμερα (30/9), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ξεκαθαρίζει ότι παρά το αβαντάζ των Βάσκων από άποψη αγωνιστικού ρυθμού, οι "ερυθρόλευκοι" θα είναι έτοιμοι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Πάντα η πρεμιέρα είναι δύσκολη. Eιδικά όταν παίζεις στο γήπεδό σου έχεις ένα βαθμό μεγαλύτερης πίεσης" δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα με τον ίδιο προπονητή αρκετό καιρό και έχει μια αγωνιστική φυσιογνωμία. Έχει παίξει τρία επίσημα παιχνίδια και αυτό της δίνει ένα αβαντάζ σε σχέση με εμάς, γιατί έδωσε δύσκολους αγώνες με την Μπανταλόνα και την Βαλένθια εκτός. Γενικά είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά γιατί ξεκίνησε την προετοιμασία της πριν από όλους τους άλλους".

Ακολούθως πάντως ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρόσθεσε: "Πιστεύουμε πως είμαστε έτοιμοι, είμαστε σε καλό επίπεδο. Θα παίξουμε με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι τους, που περιλαμβάνει πάνω από 50% εκτέλεση στα πρώτα δευτερόλεπτα.

Είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ καλά στο γήπεδο στο transition, που εκτελεί γρήγορα και είναι σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Πρέπει να τους πιέσουμε στο επιθετικό ριμπάουντ, να έχουμε καλή επικοινωνία, να μην εκτελέσουν πολύ γρήγορα με επιτυχία".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Λίβιο Ζαν-Σαρλ από την πλευρά του δήλωσε:

"Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε τη σεζόν με το δεξί. Είναι πάρα πάρα πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς και έχουμε μελετήσει πολύ για αυτόν. Η Μπασκόνια είναι δυνατή ομάδα. Έκανε κάποιες αλλαγές και έχει κάποιους πολύ καλούς παίκτες, όπως είναι ο Μπόλντγουιν, ο οποίος πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν με την Μπάγερν. Φυσικά είναι επικίνδυνη ομάδα.

Η κούρσα για τα playoffs θα αρχίσει αύριο και θεωρώ πως είναι μια από τις βασικές αντιπάλους μας σε αυτή τη μάχη. Η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο είναι σίγουρα ένα συν για εμάς. Εγώ ήρθα στον Ολυμπιακό και για τον κόσμο του. Πέρυσι δεν είχαμε την ευκαιρία να τους έχουμε κοντά μας, πήρα, όμως, μια μικρή γεύση σε εκτός έδρας παιχνίδια, και ήταν ‘τρελό’, οπότε ανυπομονώ να τους δω".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις των Μπαρτζώκα και Ζαν-Σαλ:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ