EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Να θυμόμαστε τον άδικο χαμό του Άλκη Καμπανού και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι"

Μπαρτζώκας: "Να θυμόμαστε τον άδικο χαμό του Άλκη Καμπανού και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι"
EUROKINISSI

Ως μία από τις σημαντικότερες νίκες στη σεζόν χαρακτήρισε το διπλό του Ολυμπιακού στο Μόναχο ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που δεν ξέχασε και τον Άλκη Καμπανό.

Πέρασαν δύο χρόνια από το "μαύρο" βράδυ που ο Άλκης Καμπανός δολοφονήθηκε από επίθεση χούλιγκανς στη Θεσσαλονίκη. Πέρασαν δύο χρόνια και η θλίψη δεν έχει μαλακώσει, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναφέρεται σε αυτή μετά από το διπλό του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν στο Μόναχο. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων χαρακτήρισε αυτό το αποτέλεσμα ως ένα από τα σημαντικότερα της ομάδας του στη σεζόν και δήλωσε έτοιμος για πόλεμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι για σαράντα λεπτά. Η Μπάγερν βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ και το έδειξε στα τελευταία τρία ματς συμπεριλαμβανομένων και τον αγώνων τις γερμανικής λίγκας. Κατά την γνώμη μου έχουν ένα από τα πιο βαθιά ρόστερ και φυσικά έναν πολύ καλό προπονητή όπως είναι ο Πάμπλο Λάσο. Είναι πολύ δυνατοί ανταγωνιστές για τα playoffs. Οπότε το να κερδίσουμε εμείς, έχοντας τόσα πολλά προβλήματα τραυματισμών είναι πολύ σημαντικό.

Είναι εκτός οι δύο βασικοί παίκτες μας της φροντ λάιν, οι Φαλ και Μιλουτίνοφ, ενώ έχουμε προσθέσει ένα νέο παίκτη. Θεωρώ αυτή τη νίκη ως μία από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν. Θέλω να ευχηθώ στον Πάμπλο και στη Μπάγερν καλή τύχη. Έχουμε ακόμη εννιά παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και θα γίνει πόλεμος. Τίποτα δεν είναι εύκολο, ούτε για εμάς. Θα πρέπει να μείνουμε μαζί και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα

Σήμερα ειδικά, αλλά και κάθε μέρα, θα πρέπει να θυμομαστε τον άδικο χαμό του Άλκη Καμπανού και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Το μπάσκετ, αλλά και όλα τα αθλήματα είναι παιχνίδια που πρέπει να μας κάνουν να χαιρόμαστε".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ