EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Μετράει η νίκη, αυτή κρατάμε"

Μπαρτζώκας: "Μετράει η νίκη, αυτή κρατάμε"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι η ομάδα του έλεγξε τον ρυθμό για 37 λεπτά, ενώ πρόσθεσε πως οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν ένα καλό παιχνίδι αμυντικά. Διαβάστε τι δήλωσε ο Μίρζα Μπέγκιτς.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Σιένα στην Ιταλία , με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει ότι οι παίκτες του είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης για 37 λεπτά. Παράλληλα, δήλωσε πως έκαναν ένα καλό αμυντικά παιχνίδι, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Κρέσπι.

" Ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού για 37 λεπτά, αλλά χάσαμε το τελευταίο δεκάλεπτο και δώσαμε την ευκαιρία στη Σιένα να πλησιάσει. Προφανώς κάναμε ένα καλό αμυντικό παιχνίδι. Στόχος μας ήταν να σταματήσουμε τον Χάκετ που όλοι ξέρουν πως είναι ο καλύτερος δημιουργός και σκόρερ της Σιένα", είπε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Κάναμε καλή δουλειά επάνω σε αυτόν. Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και φαίνεται στα ποσοστά μας Στο τέλος η νίκη μετράει, αυτή κρατάμε, είμαστε χαρούμενοι και προχωράμε. Συγχαρητήρια στη Σιένα, τη σέβομαι πάρα πολύ και της εύχομαι καλή τύχη. Η Σιένα είναι ακόμη η πρωταθλήτρια Ιταλίας και πρώτη στο ιταλικό πρωτάθλημα. Κέρδισαν εύκολα τη Μπολόνια και τη Σκαβολίνι και νομίζω πως είναι ακόμη αρκετά ανταγωνιστική.

Είναι νέα ομάδα και χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν στις δυσκολίες της Ευρωλίγκας και να γίνουν σύνολο. Αναφορικά με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα τη γνωρίζουμε πολύ καλά. Ήμουν σε ομάδα με οικονομικά προβλήματα, το Μαρούσι. Ο Ολυμπιακός χαμήλωσε το μπάτζετ του, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα πήρε την Ευρωλίγκα, πράγμα που σημαίνει πως τα λεφτά δεν είναι το παν".

Μπέγκιτς: "Σημασία έχει ότι κερδίσαμε"

Ο Μίρζα Μπέγκιτς τόνισε από την πλευρά του: " Μετά το ταξίδι στη Βραζιλία είχα πρόβλημα με τη μέση του, αλλά σιγά-σιγά βρίσκω ρυθμό. Σήμερα ήταν ένα καλό παιχνίδι. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Μπορεί να μην παίξαμε τόσο καλά ομαδικά, αλλά είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε και συνεχίζουμε να κερδίζουμε ακόμη και εάν δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση καθώς είναι νωρίς ακόμη στη σεζόν".

Κρέσπι: ''Προοδεύουμε και αυτό είναι το θετικό''

Ο τεχνικός της Σιένα, Μάρκο Κρέσπι δήλωσε: ''Ήταν ένα από αυτά τα παιχνίδια για τα οποία πρέπει να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι αντιμετωπίσαμε τους πρωταθλητές Ευρώπης σε μια από τις πιο δύσκολες αποστολές της σεζόν. Παρά το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με το σκορ στο 0-11, καταφέραμε να γυρίσουμε τον αγώνα και είχαμε την ευκαιρία να μειώσουμε ως και τους δύο πόντους. Προοδεύουμε και αυτό είναι το θετικό. Άλλο ένα εντυπωσιακό επίτευγμα είναι ότι καταφέραμε να γεμίσουμε το γήπεδο εδώ στην Φλωρεντία, οπότε έχουμε δυο διαφορετικούς λόγους για να αισθανόμαστε απόψε ευχαριστημένοι''.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ