ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Κράζω τους παίκτες, με κράζουν κι αυτοί"

Μπαρτζώκας: "Κράζω τους παίκτες, με κράζουν κι αυτοί"
INTIME SPORTS

Για το κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και για τη συνέχεια στα playoffs της EuroLeague μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από την νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα.

Χαλαρός, χαρούμενος για την τρίτη (ενδεχομένως και για την δεύτερη θέση), αλλά και για την εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στη Μπαρτσελόνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε το βράδυ της Παρασκευής (1/4) στην NOVA και την εκπομπή Playmakers για το παρόν και το μέλλον των ερυθρόλευκων. Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια και εξήγησε ότι πρέπει η ομάδα του να μείνει σεμνή για να πετύχει τον στόχο του Final Four.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Μπήκαμε στον ανταγωνισμό αισιόδοξοι, αλλά χρειάστηκε να χτίσουμε σταδιακά την ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους για το αποτέλεσμα. Η ατμόσφαιρα που υπάρχει στα αποδυτήρια είναι εντελώς οικογενειακή, οι παίκτες είναι κοντά μεταξύ τους, εγώ τους κράζω, με κράζουν και αυτοί, αλλά όχι, το λέω χαριτολογώντας.

Περάσαμε δύσκολες περιόδους, όπως εκείνη με τον κορονοϊό, ευτυχώς όμως φέτος δεν είχαμε σοβαρά προβλήματα. Το μόνο που θέλω να ευχηθώ είναι τύχη. Στην προπόνηση βλέπω πολύ μπασκετικό ξύλο και η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας για να δούμε που είναι το ταβάνι μας. Όποια ομάδα και να βρούμε στην συνέχεια της EuroLeague, θα είναι πολύ καλή.

Είμαστε λίγο ευρωπαίοι αλλά και λίγο βαλκάνιοι και τώρα ο κόσμος θα περιμένει να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Πρέπει να μείνουμε σεμνοί και προσηλωμένοι στον στόχο μας. Με ένα νορμάλ σχεδιασμό, την φτιάξαμε από την αρχή. Νιώθω χαρούμενος σε αυτή την ομάδα. Ακόμη και όταν δεν παίζουμε καλά είμαι ήρεμος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ