ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Κερδίζουμε πολλά από αυτή την ήττα"

Μπαρτζώκας: "Κερδίζουμε πολλά από αυτή την ήττα"
INTIME SPORTS

Ο Μπαρτζώκας σχολίασε πως σκοπός αυτών των παιχνιδιών είναι κυρίως να βοηθηθούν οι διεθνείς που επέστρεψαν με διάφορα προβλήματα, όπως το ντεφορμάρισμα. Πλάθα: "Σημαντική νίκη".

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την πρώτη φετινή ήττα του Ολυμπιακού στα φιλικά προετοιμασίας, τονίζοντας πως είναι ένα αποτέλεσμα που θα βοηθήσει τους Πειραιώτες, ενώ επεσήμανε πως σκοπός αυτών των αγώνων είναι να βοηθηθούν κυρίως οι διεθνείς, οι οποίοι επέστρεψαν με διάφορα προβλήματα, όπως το ντεφορμάρισμα. Από την πλευρά του ο προπονητής της Μάλαγα, Χουάν Πλάθα, χαρακτήρισε σημαντική για την ομάδα του τη νίκη επί των ερυθρολεύκων.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε τα εξής: "Ήταν ένα δυνατό τεστ για εμάς και σίγουρα θα κερδίσουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι το οποίο παίχθηκε σε πολύ υψηλό ρυθμό.

Εμείς μέσα από αυτά τα παιχνίδια θέλουμε κυρίως να βοηθήσουμε τους διεθνείς μας γιατί επέστρεψαν με διάφορα θέματα, όπως ντεφορμάρισμα και κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε αλλά και παράλληλα να βρούμε καλύτερα τους ρόλους μας ως ομάδα".

Πλάθα: "Σημαντική νίκη, μαζί μας μεγάλωσε ο Ντάγκιτς"

Ο τεχνικός της Μάλαγα σχολίασε πως: "Σίγουρα τα αποτελέσματα στα φιλικά προετοιμασίας δεν έχουν κάποια ουσία, αλλά το να κερδίζεις διαδοχικά ομάδες όπως η Αναντολού Εφές και ο Ολυμπιακός είναι σημαντικό. Κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είχαμε σήμερα μεγάλο ροτέισιον και αυτό ίσως να μας κοστίσει στο αυριανό παιχνίδι.

Όταν ήρθα πέρσι στη Μάλαγα ο Ντράγκιτς αγωνιζόταν κατά μέσο όρο 11 λεπτά. Μαζί μας μεγάλωσε και δεν εξαρτάται από εμένα το μέλλον του. Περιμένω και εγώ να δω τι θα γίνει. Ήταν πάντως μεγάλη τιμή να συνεργαστώ μαζί του. Αν μείνει μαζί μας θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη, αν τον χάσουμε θα υποφέρουμε και θα κοιτάξουμε να τον αντικαταστήσουμε όσο καλύτερα γίνεται".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ