ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ

Μπαρτζώκας: "Κερδίσαμε στις δύο τελευταίες διοργανώσεις στην Κρήτη και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας EUROKINISSI - KLODIAN LATO

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ενόψει του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2) ότι ο Ολυμπιακός σκέφτεται μόνο τον προημιτελικό με το Περιστέρι bwin (16/2, 18:00) και όχι τρία παιχνίδια, προσθέτοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν το Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ (15-18/2). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας το τόνισε αυτό, ωστόσο πρόσθεσε πως οι "ερυθρόλευκοι" δεν πάνε με την προοπτική των τριών αγώνων, αφού προέχει ο προημιτελικός με το Περιστέρι bwin (16/2, 18:00), με τον Κώστα Παπανικολάου να αναφέρεται στο κίνητρο της κατάκτησης τίτλων.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε

"Για όλες τις ομάδες είναι δύσκολος ο θεσμός. Εμείς δεν έχουμε τόσο ευρύ ορίζοντα τριών αγώνων. Σκεφτόμαστε το παιχνίδι με το Περιστέρι. Πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό, να κερδίσουμε και θα δούμε τα επόμενα ματς, αν προκύψουν.

Δεν πιστεύω ότι σε ένα τουρνουά πρέπει να πας σκεπτόμενος τρία παιχνίδια. Μόνο οι βοηθοί προπονητή το κάνουν αυτό επειδή κάνουν σκάουτινγκ των πιθανών αντιπάλων, όχι ο προπονητής και οι παίκτες. Η Κρήτη μας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα, κερδίσαμε τις δύο τελευταίες διοργανώσεις εκεί και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο.

Όποιος παίζει στον Ολυμπιακό έχει το υψηλό κίνητρο και έτσι πρέπει να είναι. Θα κοιτάξουμε να απολαύσουμε την διοργάνωση, το πρώτο παιχνίδι και αν προκύψουν τα επόμενα και καλώ τον κόσμο στην πόλη γιατί έχει εστιατόρια, παραλίες και μπορεί να γίνουν πολύ ωραία παιχνίδια".

Ο Κώστας Παπανικολάου από την πλευρά του τόνισε:

"Αρχικά να ευχηθώ να έχουμε μία όμορφη διοργάνωση. Καλή επιτυχία σε όλους. Είναι σημαντικός παράγοντας η υγεία. Μακάρι οι εικόνες που θα μείνουν σε όλους και κυρίως κυρίως αυτές που θα χαραχθούν στις μνήμες παιδιών που θα παρακολουθήσουν την διοργάνωση να είναι όμορφες.

Δεν νομίζω ότι στην ζωή ενός αθλητή που κάνει πρωταθλητισμό υπάρχει κάποιος τίτλος που θεωρείται αμελητέος. Κάθε τίτλος είναι σημαντικός. Για αυτό αγαπήσαμε το άθλημα, για να διεκδικούμε τίτλους και στόχους. Θα παλέψουμε για αυτό, το θέλουμε πολύ.

Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο σε ένα φορμάτ όπως του Κυπέλλου, Μιλάμε για φαβορί, αλλά μέσα στις 4 γραμμές παίζονται όλα και πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Αυτό θα κάνουμε κι εμείς, ξεκινώντας από τον αγώνα της Παρασκευής με το Περιστέρι, μίας ομάδας που έχει βάσεις, κανόνες και νοοτροπία που χρειάζεται για να κερδίσει"

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Final Eight:

Προημιτελικοί
15/2
18.00 Παναθηναϊκός AKTOR-ΑΕΚ Betsson (1), Cosmote Sport 5
21.00 ΠΑΟΚ mateco-Άρης Midea (2), Cosmote Sport 5
16/2
18.00 Ολυμπιακός-Περιστέρι bwin (3), Cosmote Sport 5
21.00 Προμηθέας Π.-Πανιώνιος ΓΣΣ (4), Cosmote Sport 5
Ημιτελικοί
17/2
18.00 Νικητής 1-Νικητής 2 (5), ΣΚΑΪ/Cosmote TV
21.00 Νικητής 3-Νικητής 4 (6), ΣΚΑΪ/Cosmote TV
Τελικός
18/2
19.00 Νικητής 5-Νικητής 6, ΣΚΑΪ/Cosmote TV

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ