ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν τη σειρά ως εύκολη, αλλά δεν είναι έτσι"

Μπαρτζώκας: "Κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν τη σειρά ως εύκολη, αλλά δεν είναι έτσι"
EUROKINISIS

Η νευρικότητα και τα χαμένα λέι απ πλήγωσαν τον Ολυμπιακό και δεν του επέτρεψαν να κερδίσει πιο εύκολα τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου, αλλά στο τέλος αγχώθηκε έως ότου κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Στη flash interview της ΕΡΤ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τι πήγε λάθος και δεν "τελείωσε" το παιχνίδι νωρίτερα, ενώ τόνισε πως η σειρά δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο νομίζουν κάποιοι.

Αναλυτικά όσα είπε στη flash interview της ΕΡΤ:

"Ήμασταν νευρικοί στο πρώτο παιχνίδι. Αδικαιολόγητα για μένα. Οδηγούσαμε το παιχνίδι. Χάσαμε τόσα πολλά λέι απ στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνβει στο -7. Όσο δεν τεελιώναμε το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός ήλπιζε. Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Δεν θεωρούμε πως ο Παναθηναϊκός είναι εύκολος αντίπαλος. Η πρώτη νίκη μετράει.

Δεν είπε κανείς ότι η σειρά είναι εύκολη. Κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν τη σειρά ως εύκολη, αλλά δεν είναι έτσι. Ο Παναθηναϊκός είναι ευχαριστημένος να παλεύει τα παιχνίδια. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Θα είμαστε έτοιμοι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ