ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Ήταν το ιδανικό τεστ για εμάς, ένα καταπληκτικό παιχνίδι"

Μπαρτζώκας: "Ήταν το ιδανικό τεστ για εμάς, ένα καταπληκτικό παιχνίδι"
EUROKINISSI

Σαν... παραγγελιά κάθισε στον Γιώργο Μπαρτζώκα το Ολυμπιακός - Μονακό, με τον προπονητή των ερυθρόλευκων να εξηγεί πως έζησε έναν αγώνα επιπέδου EuroLeague που θα βοηθήσει την ομάδα του στη συνέχεια της προετοιμασίας για τη σεζόν 2021/22.

Πολύ ευχαριστημένος από τους αθλητές του, πολύ ευχαριστημένος από την εξέλιξη του Ολυμπιακός - Μονακό, δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από τον αγώνα που έκρινε το bwin Tournament Against Covid-19 το βράδυ της Κυριακής (5/9) στο ΣΕΦ. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων ήθελε ένα δυνατό τεστ για την ομάδα του και το πήρε, λέγοντας πως η κυκλοφορία της μπάλας ήταν καλή ελλείψει εγωνισμού από τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

"Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι και όσον αφορά τη διακύμανση, αλλά και όσον αφορά την εξέλιξή του. Ήταν ένα παιχνίδι Ευρωλίγκας που παίχτηκε με επαφές και με σκληράδα. Θεωρώ πως οι επιθέσεις ήταν πολύ καλές και από τις δύο ομάδες, γιατί υπήρξε ομαδικότητα και από τη Μονακό. Ο πλέι μέικερ τους έπαιξε καταπληκτικά. Επίσης ο Μοντεγιούνας μπορεί είναι ένας πλέι μέικερ ρακέτας. Όμως και εμείς είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, καλή δημιουργία, παίξαμε χωρίς εγωισμό και σκοράραμε για μια ακόμη φορά κοντά στους 100 πόντους, απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε σκληρά και μας οδήγησε σε πολλά λάθη στο πρώτο δεκάλεπτο. Είτε χάναμε, είτε κερδίσαμε θα έλεγα πως ήταν το ιδανικό τεστ για εμάς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΑΚΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ