ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπαρτζώκας: "Η καλή άμυνα έφερε τη νίκη"

Μπαρτζώκας: "Η καλή άμυνα έφερε τη νίκη"
INTIME SPORTS

Η μεγάλη νίκη του Πανιωνίου μέσα στο "Παλατάκι" είχε απλή εξήγηση για τον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο προπονητής του Πανιωνίου θεωρεί πως αυτή ήταν αποτέλεσμα της καλής αμυντικής συμπεριφοράς των παικτών του.

" Πήραμε σημαντική νίκη σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο απέναντι σε μια καλή ομάδα. Η καλή μας αμυντική συμπεριφορά μας έδωσε τη νίκη", ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Δε δώσαμε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να επιτεθεί όπως του αρέσει. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κατάλαβαν τι έπρεπε να κάνουν για να πάρουν το δίποντο".

Με τον προπονητή του συμφώνησε και ο Γιάννης Αθανασούλας που είχε σημαντική συνεισφορά στη νίκη του Πανιωνίου:" Ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά. Στο δεύτερο περιμέναμε την αντίδραση του ΠΑΟΚ, αλλά με καλές επιλογές καταφέραμε και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα".

Μαρκόπουλος: "Άγχος και κακές επιλογές"

Απογοητευμένος ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος από την κάκιστη εμφάνιση των παικτών του ΠΑΟΚ και την ήττα. " Ο Πανιώνιος ήταν πιο συγκεντρωμένος στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ ίσως έπαιξε το χειρότερο μπάσκετ. Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες κακοποίησαν το άθλημα. Πολύ άγχος, κακές επιλογές. Όσες φορές πήγαμε να περάσουμε την μπάλα στη ρακέτα δεν μπορούσαμε. Τα ποσοστά μας ήταν πολύ κακά και έτσι με τέτοια νούμερα δεν μπορείς να πάρεις τη νίκη.

Δεν παίξαμε καθόλου καλό μπάσκετ και δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο να δείξουμε κάτι το ελπιδοφόρο. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και ελπίσω να ξεπεράσουμε γρήγορα τα προβλήματά μας και να φτάσουμε στις νίκες", δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου.

Για τα πολλά ατομικά λάθη: " Τα ατομικά λάθη διορθώνονται από την υπόλοιπη ομάδα, αλλά εμείς δεν παίξαμε μπάσκετ και τα ποσοστά μας δεν μας έδιναν δικαίωμα για κάτι καλύτερο".

Για το αν υπάρχει διάθεση να γίνει προσθήκη στο ρόστερ: " Ο Αντριουσκεβίτσιους είναι τραυματίας και θα μείνει καιρό έξω. Δεν μπορώ να γνωρίζω ακόμη, θα συζητήσω με τη διοίκηση για το αν υπάρχει η δυνατότητα και αν μπορούμε να βρούμε κάποιον που θα δέσει στην ομάδα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ