ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η πλάκα του Μπαρτζώκα για τον Πίτερς: "Έλα επειδή είμαστε εχθροί να κάνουμε μία αγκαλιά"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στην αγκαλιά του με τον Άλεκ Πίτερς στο γεύμα του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι το έκαναν για πλάκα, προσθέτοντας ότι ήταν λογικό κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι να δημιουργήσουν θέμα για την μη χειραψία τους στον αγώνα με το Περιστέρι bwin.

Η αγκαλιά του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Άλεκ Πίτερς μετά το τέλος της χθεσινής (10/4) προπόνησης του Ολυμπιακού έγινε viral λόγω της άρνησης του Αμερικανού να δώσει το χέρι του στον Έλληνα τεχνικό κατά την διάρκεια της αλλαγής του στο ματς με το Περιστέρι bwin.

Ήταν ξεκάθαρο ότι αυτή η κίνηση των δύο ανδρών έγινε για πλάκα, προκειμένου να δείξουν με αυτό τον τρόπο ότι η σχέση τους είναι μία χαρά. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε σε αυτή την φωτογραφία ενόψει του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε (21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 34η αγωνιστική της EuroLeague, λέγοντας πως οι εντάσεις είναι μέσα στο παιχνίδι.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε σχετικά: "Βγήκε έτσι χθες μια φωτογραφία που είμαστε αγκαλιά (σ.σ με τον Πίτερς). Το κάναμε για πλάκα, του είπα 'έλα επειδή είμαστε εχθροί να κάνουμε μία αγκαλιά'. Το κάναμε για να γελάσουμε.

Νομίζω ότι υπάρχουν στιγμές έντασης, είμαι και εγώ άνθρωπος της έντασης, δημιουργώ πίεση την ώρα του παιχνιδιού στους γύρω μου και καμιά φορά οι αντιδράσεις δεν είναι νορμάλ. Από την άλλη, όμως είναι νορμάλ μέσα στα πλαίσια του αθλητισμού.. Το αν χρησιμοποιήθηκε λίγο παραπάνω (σ.σ το θέμα με την μη χειραψία) από γνωστούς – αγνώστους, είναι απόλυτα αναμενόμενο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ