ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Είμαστε πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουμε τις μεταγραφές, να είναι ο Ολυμπιακός καλύτερος από πέρυσι"

Μπαρτζώκας: "Είμαστε πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουμε τις μεταγραφές, να είναι ο Ολυμπιακός καλύτερος από πέρυσι"
EUROKINISSI

Στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει το ρόστερ της σεζόν 2021/22 είναι ο Ολυμπιακός, όπως εξήγησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης των ερυθρόλευκων που ανακοίνωσαν και το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους.

Να δει τον Ολυμπιακό καλύτερο από πέρυσι θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως δήλωσε στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης των ερυθρόλευκων για τη σεζόν 2021/22. Ο Έλληνας προπονητής εξήγησε πως οι μεταγραφές βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, καθώς η ομάδα έχει πατήσει το γκάζι για να αποκτήσει έναν πρωτοκλασάτο περιφερειακό σκόρερ (ο Τάιλερ Ντόρσεϊ παραμένει μεγάλος στόχος) που θα ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ.

"Καταρχήν θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία. Θεωρούμε πως θα έχουμε μια ομάδα που θα είναι πολύ φιλόδοξη και πως οι προσθέσεις που κάναμε στο υλικό μας είναι αυτές που χρειαζόμασταν. Βεβαίως δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα όλες τις μεταγραφές. Είμαστε πολύ κοντά στο να το κάνουμε και να δούμε την ομάδα στο γήπεδο, ελπίζοντας πως σίγουρα θα είναι καλύτερη από πέρυσι. Επαναλαμβάνω το βασικό είναι να έχουμε υγεία, ενώ πολύ σημαντικό είναι αν μπορούμε να έχουμε και τους φιλάθλους μας μαζί μας, ώστε να μπούμε σε μια απαιτητική χρονιά και να την τελειώσουμε με επιτυχία" ήταν τα λόγια του Μπαρτζώκα.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μοναδικός απόντας από την πρώτη προπόνηση ήταν ο Μουστάφα Φαλ που έχει πάρει μερικές ημέρες άδειας μετά από τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα της Γαλλίας. Ο θηριώδης σέντερ θα φτάσει την Παρασκευή (20/8) στην Ελλάδα και στη συνέχεια θα μπει σταδιακά στο πρόγραμμα, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει και το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο στο Πράβετς της Βουλγαρίας από τις 22 έως τις 30 Αυγούστου, ενώ στις 29 θα αντιμετωπίσουν την Ρίλσκι στο πρώτο φιλικό της χρονιάς. Στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου θα γίνει στο ΣΕΦ το bwin Tournament against Covid-19, ενώ στις 11 και 12 του ίδιου μήνα η ομάδα θα συμμετάσχει στο τουρνουά Νεόφυτος Χανδριώτης στην Κύπρο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ