ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ και πάλι στο προσκήνιο για τους ερυθρόλευκους

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πανηγυρίζει σε φάση από αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη EuroLeague
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πανηγυρίζει σε φάση από αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη EuroLeague EUROKINISSI

Το όνειρο του ΝΒΑ σβήνει για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και ο Ολυμπιακός που περίμενε για τη θέση 2 κινείται πάλι δυναμικά για την απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός είχε βάλει εξ αρχής στην πιο ψηλή θέση της λίστας του τον Τάιλερ Ντόρσεϊ για τη θέση 2 και πλέον έχει πάλι τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Ο Ελληνοαμερικανός έδειξε πως αφήνει πίσω του το ΝΒΑ και σε αυτή την περίπτωση οι ερυθρόλευκοι είναι το απόλυτο φαβορί. Κάτι που από την πρώτη στιγμή το SPORT24 είχε επισημάνει.

Ο Ντόρσεϊ έψαξε - και ακόμα ψάχνει - συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αλλά οι λίγες πιθανότητες έχουν γίνει ελάχιστες. Γι' αυτό άνοιξε μόνος του πάλι την πόρτα του Ολυμπιακού και από τω στιγμή που οι ερυθρόλευκοι φάνηκε εμπράκτως ότι κράταγαν ανοικτή τη θέση, έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό, αλλά το ότι υπάρχει επαναπροσέγγιση δείχνει πολλά. Είναι κάτι που κάποιοι το θεωρούσαν δεδομένο, όπως είχε αναφερθεί πολλές φορές και σχεδόν σε καθημερινή βάση από την εκπομπή Show must go on.

Οι δύο πλευρές συζητούν πλέον επί του οικονομικού και απομένει να δούμε αν θα υπάρξει συμφωνία. Όπως και να έχει πάντως, το κεφάλαιο Ντόρσεϊ είναι και πάλι ορθάνοιχτο και μένει να δούμε πώς θα καταλήξουν οι συζητήσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ