STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Δεν θα είναι εύκολα τα ματς στα πλέι οφ"

Μπαρτζώκας: "Δεν θα είναι εύκολα τα ματς στα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών, τη φιέστα, αλλά και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Απόλλωνα Πατρών στο ΣΕΦ με 80-53 για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις του για την κανονική περίοδο.

Η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στις αναμετρήσεις των πλέι οφ, όπως τόνισε και ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας.

" Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν εδώ για να γιορτάσουν μαζί μας την κατάκτηση του τροπαίου. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Απόλλωνα και δεν πιστεύω ότι θα είναι εύκολα τα ματς στα πλέι οφ. Για τον Ολυμπιακό τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα, γιατί είχαμε κατακτήσει εδώ και καιρό την πρώτη θέση και το μυαλό μας ήταν στην Ευρωλίγκα.

Ήταν δύσκολο να έχουμε υψηλό κίνητρο. Πλέον θα προετοιμαστούμε πολύ καλά τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά. Τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα θα μας βοηθήσουν, καθώς δεν θα είναι εύκολα και παράλληλα θα μας βάλουν στην φιλοσοφία του ελληνικού πρωταθλήματος", είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γεωργάκης είπε: " Ήταν γενικά ένα καλό παιχνίδι και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάτρας για την πρόκριση στα πλέι οφ. Εμείς παίξαμε καλό μπάσκετ και πλέον πρέπει να είμαστε σοβαροί και στα πλέι οφ".

Βετούλας: "Συγχαρητήρια σε Μπαρτζώκα"

Από την πλευρά του, ο κόουτς του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας δήλωσε: " Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ειδικά όμως τον κόουτς (σ.σ. Μπαρτζώκα) γιατί είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά αυτό τον τίτλο".

Στη συνέχεια είπε: " Εμείς για 25λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί όσο βεβαίως μας το επέτρεψε ο Ολυμπιακός. Δώσαμε χρόνο στα νεαρά παιδιά ενόψει της συνέχειας. Όταν ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό το ματς ξέφυγε… Για τον Απόλλωνα είναι μεγάλη επιτυχία να συμμετάσχει στα πλει οφ".

Έπειτα ανέφερε: " Θα έχουμε αγωνιστικά οφέλη. Θα παίξουμε με μια πιο αθλητική ομάδα από εμάς και θα κάνει καλό στους παίκτες μου, που θα καταλάβουν πως παίζετε το μπασκετ σε υψηλό επίπεδο, στο επίπεδο του πρωταθλητή Ευρώπης".

Από την πλευρά του, ο Έρικ ΜακΚόλουμ τόνισε: " Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Εμείς ήμασταν καλοί στα πρώτα 25λεπτά. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ανυπομονούμε για την έναρξη των πλέι οφ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ