ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Δεν είναι σίγουρο αν θα παίξει ο Φαλ"

Ο Μπαρτζώκας στο παιχνίδι με τη Μακάμπι
Ο Μπαρτζώκας στο παιχνίδι με τη Μακάμπι PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (9/12, 20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Βελιγράδι ότι η συμμετοχή του Μουστάφα Φαλ είναι αμφίβολη και πως ανάλογα με το αν θα αγωνιστεί ο Γάλλος ή όχι θα προσαρμόσει και τα πλάνα του.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Βελιγράδι έχοντας με τον Μουστάφα Φαλ, αλλά 13 παίκτες στην αποστολή για τοναγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 14η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται για λίγο στο καθεστώς συμμετοχής του Γάλλου σέντερ.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα: "Κάθε παιχνίδι έχει μια ιδιαιτερότητα. Ο αντίπαλος είναι κάθε φορά διαφορετικός, οι συνθήκες είναι διαφορετικές και αυτό είναι ένα δύσκολο ματς ούτως ή άλλως.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που παίζει με επαφές, με physicality. Μια ομάδα που αμύνεται καλά και προσέθεσε και τον Στέφαν Μάρκοβιτς, με τον οποίο έχω δουλέψει και τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς αμυντικούς τρόπους παιχνιδιού. Νομίζω πως είναι μια ομάδα που από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι είναι πολύ ανταγωνιστική και θα διεκδικήσει θέση στην 8άδα".

Για το τι πρέπει να κάνουν οι "ερυθρόλευκοι" για να πάρουν την νίκη: "Θα πρέπει να επιτεθούμε και να προστατεύσουμε τη μπάλα. Να έχουμε καλές επιλογές και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και αμυντικά και επιθετικά. Ο ρυθμός είναι πολύ σημαντικός, έχει, όμως, σχέση με το πόσες κατοχές δίνεις στον αντίπαλο. Θα πρέπει να επιλέξουμε plays που είναι ειδικά για την περίπτωση επιθετικά και αμυντικά θα πρέπει να στοχεύσουμε σε κάποιους παίκτες που έχουν καλή δημιουργία ή μπορούν να εκτελέσουν καλά και να σκοράρουν".

Για το κατά πόσο θα αλλάξει η τακτική προσέγγιση του αγώνα αν δεν αγωνιστεί ο Φαλ: "Είναι σημαντικό να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Φαλ, ο οποίος έρχεται μαζί μας, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει. Ανάλογα με το αν θα παίξει ή όχι θα επιλέξουμε κάποια άλλα στοιχεία στην τακτική μας".

24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ