STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Απαιτητικό και δύσκολο ματς"

Μπαρτζώκας: "Απαιτητικό και δύσκολο ματς"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Ηλυσιακό.

Ο Πανιώνιος σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

" Ήταν ένα απαιτητικό και δύσκολο ματς. Το πρώτο εντός έδρας και μάλιστα μετά από ήττα. Για εμάς δύο τομείς ήταν που μας δυσκόλεψαν", τόνισε ο Μπαρτζώκας και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Πρώτον η πίεση για το αποτέλεσμα και δεύτερον ότι όλοι οι παίκτες δεν είναι στο ίδιο επίπεδο φόρμας. Ο Κιζ ήρθε αργά και είναι σαν να βρίσκεται σε προετοιμασία ακόμα, ενώ ο Στίβεσον είναι μόλις μία εβδομάδα και δεν έχει αφομοιώσει το παιχνίδι μας.

Γενικά νομίζω ότι είχαμε τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε ένας εναντίον ενός στο λόου ποστ. Όταν ήμασταν στο +17 κάναμε αβίαστα λάθη και παίξαμε παιχνίδι καθυστέρησης ενώ ήταν ακόμα νωρίς. Κρατάω ότι είχαμε 22 ασίστ γιατί η δημιουργία είναι σημαντικό στοιχείο στο παιχνίδι μας".

Μπατής: "Καταπληκτικοί οι ψηλοί μας"

Ο Μάριος Μπατής τόνισε: " Από την αρχή είχαμε βάλει κάποιους στόχους και θέλαμε να σταματήσουμε τη δημιουργία του Τόμπσον. Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε καλά, όμως το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά λόγω άγχους.

Πήραμε μία διαφορά 17 πόντων, όμως χαλαρώσαμε και προσπαθήσαμε να παίξουμε με το χρόνο, ενώ ήταν πολύ νωρίς. Με δύο δικά μου λάθη γύρισε το παιχνίδι. Γενικά πήραμε μεγάλη βοήθεια από τους ψηλούς μας, τους Στέφεσον και Σαρικόπουλο. Ήταν και οι δύο καταπληκτικοί".

Φλεβαράκης: "Δίκαιη νίκη του Πανιωνίου"

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, Κώστας Φλεβαράκης ανέφερε από την πλευρά του: " Ήταν μία δίκαιη νίκη του Πανιωνίου. Ξέραμε ότι έχει καλή ομάδα και δεν μας επηρέασε ούτε η πορεία του στο Κύπελλο ούτε το κακό ξεκίνημα που είχε στο πρωτάθλημα. Αντίθετα γνωρίζαμε ότι θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο. Γενικά είχαμε μεγάλο πρόβλημα στη θέση «5». Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, όμως στο δεύτερο είχαμε πρόβλημα.

Εκεί που άλλαξε ο ρυθμός ήταν όταν αποφύγαμε να πάμε στο 5 εναντίον 5 και προσπαθήσαμε να απλωθούμε στο παρκέ. Έτσι ξαναμπήκαμε στο ματς αλλά εκεί ο Πανιώνιος ήταν δυνατός στο τρίποντο. Συνεχίζουμε και σε κάθε ματς θα προσπαθούμε να κερδίζουμε ότι μπορούμε. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να ξαναμπούν στο ματς και τους αξίζουν συγχαρητήρια".

Σπανός: "Παλέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο"

Ο Αλέξανδρος Σπανός δήλωσε: " Παλέψαμε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι και δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι έπρεπε. Δώσαμε στο αντίπαλο ευκαιρίες για εύκολα καλάθια. Πλησιάσαμε στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ήταν αργά. Ό,τι έγινε έγινε, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με τον ΠΑΟΚ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ