ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Ανόητες αποφάσεις και χαλαρές αντιδράσεις στην άμυνα"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δίνει οδηγίες στους παίκτες του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δίνει οδηγίες στους παίκτες του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα INTIME

Ριμπάουντ, έλλειψη καλής κυκλοφορίας και αστοχία έκριναν τον αγώνα του Ολυμπιακού στην Αγία Πετρούπολη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μιλάει για ανόητες αποφάσεις και χαλαρές αντιδράσεις στην τέταρτη περίοδο.

Ξεκάθαρος πως ο Ολυμπιακός δεν άξιζε την νίκη στην Αγία Πετρούπολη ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα. Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στο καλό τρίτο δεκάλεπτο της ομάδας του, η οποία δεν έκανε πάντως το βήμα προς τα εμπρός όταν πήρε το momentum και τελικά αποχώρησε ηττημένη για να πέσει στο 6-3 στο οποίο ανέβηκε η αντίπαλός της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Θέλω να συγχαρώ τη Ζενίτ για την εμφάνιση και τη νίκη. Εμείς κάναμε κακή εμφάνιση στην άμυνα, ειδικά στο πρώτο μέρος. Βελτιωθήκαμε στην τρίτη περίοδο όταν τους επιτρέψαμε να πετύχουν εννέα πόντους, αλλά πρέπει να πω ότι χρειαζόμασταν πολλά περισσότερα για να κερδίσουμε αυτό το ματς. Χρειαζόμασταν ριμπάουντ, περισσότερη κυκλοφορία, καλύτερο σουτ ειδικά στα ελεύθερα που βρήκαμε. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε κι ας έγινε ένα κατά τα άλλα κλειστό ματς. Έπρεπε να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός όταν είχαμε τον έλεγχο. Πήραμε ανόητες αποφάσεις, είχαμε χαλαρές αντιδράσεις στην άμυνα και επιτρέψαμε στη Ζενίτ να βρει αυτοπεποίθηση και να πάρει το ματς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ EUROLEAGUE ΖΕΝΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ