ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Το φιάσκο με τον Πάντερ αλλάζει τα δεδομένα για τον Χίγκινς

Μπαρτσελόνα: Το φιάσκο με τον Πάντερ αλλάζει τα δεδομένα για τον Χίγκινς
BARCA BASKET

Η απώλεια του Κέβιν Πάντερ δεν αποκλείεται να αλλάξει άρδην τα δεδομένα για τον Κόρι Χίγκινς, ο οποίος πλέον έχει πιθανότητες να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα γι ακόμη ένα χρόνο.

Μέχρι την στιγμή που ναυάγησε η υπόθεση του Κέβιν Πάντερ, η Μπαρτσελόνα είχε πάρει την απόφαση να "βγει" από το συμβόλαιο του Κόρι Χίγκινς (σ.σ.: έμενε ακόμη ένας χρόνος). Κάτι το οποίο θα είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα να δεσμευτεί ένα μέρος του μπάτζετ της επόμενης σεζόν για την αποζημίωση του έμπειρου περιφερειακού.

Πλέον όμως, με τα νέα δεδομένα, η παραμονή του Κόρι Χίγκινς μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Mundo Deportivo. Το δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας αναλύει τη συγκεκριμένη υπόθεση, εξηγώντας πως το πλάνο της Μπαρτσελόνα έχει αλλάξει αρκετά. Ειδικά από την στιγμή που η αγορά δεν δείχνει να διαθέτει παίκτες αντίστοιχου βεληνεκούς και επιπέδου.

Εν αντιθέσει με τον Κόρι Χίγκινς πάντως, ο Σέρχι Μαρτίνεθ αναμένεται να αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού. Η Χιρόνα φαντάζει μάλιστα ο πιθανότερος προορισμός του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ