ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο Κέβιν Πάντερ ανανέωσε και μένει στην Παρτίζαν

EUROLEAGUE 2022-2023 /  . -
EUROLEAGUE 2022-2023 / . - EUROKINISSI SPORTS

Πλήρης ανατροπή σκηνικού, καθώς παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί, ο Κέβιν Πάντερ ανανέωσε τη συνεργασία του με την Παρτίζαν και μένει στη Σερβία.

Απόλυτη ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση του Κέβιν Πάντερ. Παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα και παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπήρχε και από άλλες ομάδες της EuroLeague, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την Παρτίζαν και μένει στο πλευρό του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η Παρτίζαν δεν ήθελε να χάσει τον καλύτερο παίκτη της, δεν πτοήθηκε από τους άλλους υποψήφιους μνηστήρες και αθόρυβα έφτασε σε μία πολύκροτη ανανέωση.

Θυμίζουμε πως ο Πάντερ είχε φύγει από την Αρμάνι και την EuroLeague για να παίξει υπό τις οδηγίες του κόουτς Ομπράντοβιτς, όταν ακόμα η Παρτίζαν βρισκόταν στο EuroCup και προσπαθούσε να αναδυθεί στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο. Με την νέα του απόφασει έδειξε δε πόσο πιστός μένει στον προπονητή του και στο σύλλογο που τον αγκάλιασε και τον έκανε ηγέτη.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ