ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Οι Νικς σκοπεύουν να αφήσουν τον Γιοκουμπάιτις στην Ισπανία και την επόμενη σεζόν

Ο Γιοκουμπάιτις σε αγώνα της EuroLeague
Ο Γιοκουμπάιτις σε αγώνα της EuroLeague FC BARCELONA

Καλά νέα για την Μπαρτσελόνα, αφού σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Νικς σκοπεύουν να αφήσουν τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις στην Ισπανία για ακόμα έναν χρόνο πριν πληρώσουν το buy out του για να τον πάρουν στο NBA.

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις φαίνεται ότι θα φοράει την φανέλα της Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν, αφού το ταξίδι στο NBA θα πρέπει να περιμένει για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η New York Post, αναφέροντας ότι οι Νικς - που έχουν τα δικαιώματα του Λιθουανού στο NBA - θα στείλουν σκάουτ στο Final Four του Βελιγραδίου για να παρακολουθήσουν την πρόοδο του νεαρού γκαρντ, αλλά έχουν στο μυαλό τους να τον αφήσουν και την επόμενη σεζόν στην Βαρκελώνη.

Αυτό θα γίνει για δύο λόγους, αφού από την μία πλευρά θέλουν να εξασφαλίσουν ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται παίζοντας σε ανταγωνιστικό περιβάλλον και από την άλλη ξέρουν ότι θα έχουν περισσότερο χώρο στο σάλαρι καπ το επόμενο καλοκαίρι προκειμένου να του προσφέρουν συμβόλαιο.

Την φετινή σεζόν ο Γιοκουμπάιτις έχει 7.2 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο με 59.5% στα τρίποντα σε 17 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ FINAL FOUR 2022 NBA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ