ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είπε "όχι" σε πρόωρη επέκταση με μειωμένες απολαβές

Μπαρτσελόνα: Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είπε "όχι" σε πρόωρη επέκταση με μειωμένες απολαβές
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα προσέγγισε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με στόχο την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους, αλλά με μειωμένες οικονομικές απολαβές. Αρνητική η απάντηση του 46χρονου τεχνικού.

Μετά την απώλεια του τίτλου σε EuroLeague και Liga Endesa, η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της (sic) και μαζί να ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι αποχωρήσεις είναι σε πρώτο πλάνο, την ίδια ώρα όμως ο οργανισμός προσπαθεί να αναπροσαρμόσει τα οικονομικά δεδομένα προκειμένου να "μαζέψει" ελαφρώς τον ετήσιο προϋπολογισμό.

Μία από τις κινήσεις που έκαναν οι μπλαουγκράνα λοιπόν ήταν να προτείνουν στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους, με χαμηλότερες οικονομικές απολαβές όμως. Επί της ουσίας, επιδίωξαν να τον δελεάσουν με τη χρονική διάρκεια αυτής έναντι του μισθού του, κάτι που πάντως δεν τον βρήκε σύμφωνο. Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, ο "Σάρας" έδωσε αρνητική απάντηση, δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν θα επανέλθει με νέα αντιπρόταση.

Όπως συνέβη άλλωστε το περσινό καλοκαίρι, έτσι και φέτος ο Τζόαν Λαπόρτα θα επιδιώξει να περιορίσει το μέγεθος του προϋπολογισμού, κυρίως να τον εξορθολογήσει αφού το άνοιγμα της Μπαρτσελόνα είναι πολύ μεγάλο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΣΠΑΝΙΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ