ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα, Ναβάρο για Γιασικεβίτσιους: "Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα στην παραμονή του"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους EUROKINISSI SPORTS

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο αναφέρθηκε στο θέμα του συμβολαίου του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και εμφανίστηκε αισιόδοξος, δηλώνοντας ότι οι δύο πλευρές θα βρουν τρόπο να συνεχίσουν την συνεργασίας τους.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε πετυχημένα για την Μπαρτσελόνα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεδομένου ότι αποχωρεί ο Νίκολα Μίροτιτς βέβαια, το μεγαλύτερο άγχος των Καταλανών αφορά το αν θα μείνει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της ομάδας. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο πάντως εμφανίστηκε καθησυχαστικός στις δηλώσεις του για το θέμα.

Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα - και νυν τεχνικός διευθυντής της ομάδας - έδειξε αρκετά αισιόδοξος όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Σάρας. "Το συμβόλαιο του Γιασικεβίτσιους ολοκληρώνεται και θέλουμε να συνεχίσει να είναι ο προπονητής μας" δήλωσε αρχικά ο Ναβάρο, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Ξέρω ότι πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές και αν το πρότζεκ είναι καλό - και είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλό - θα τον ενημερώσουμε. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα στην παραμονή του στην Μπαρτσελόνα".

Κλείνοντας το ζήτημα, ο Ναβάρο πρόσθεσε: "Ο Γιασικεβίτσιους καταλαβαίνει απόλυτα τον σύλλογο. Όπως όλοι ξέρουν, θα υπάρξουν μειώσεις σε όλα τα επίπεδα και θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε την καλύτερη ομάδα που μπορούμε. Και θα τα καταφέρουμε.

Την επόμενη σεζόν θα επιστρέψουμε, χωρίς αμφιβολία. Θα φροντίσω εγώ για αυτό. Είμαι χαρούμενος με το πώς κλείσαμε την σεζόν και δουλεύουμε ήδη πολύ σκληρά για την επόμενη σεζόν".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ