ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γιασικεβίτσιους: "Δεν προετοίμασα σωστά την ομάδα μου, αν και ήξερα ότι η Μούρθια θα παίξει βρώμικα"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε στιγμιότυπο από τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός την σεζόν 2020/21
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε στιγμιότυπο από τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πήρε πάνω του την ευθύνη για την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μούρθια επειδή δεν προετοίμασε σωστά τους παίκτες του, πετώντας και το καρφί του για τον τρόπο που αμύνθηκαν οι αντίπαλοί του.

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε ήττα-έκπληξη από την Μούρθια (77-73) στο ισπανικό πρωτάθλημα, απόρροια της τραγικής πρώτης περιόδου, όπου βρέθηκε νωρίς στο -21. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από την πλευρά του πήρε πάνω του την ευθύνη της ήττας, ωστόσο πέταξε και το καρφί του για την Μούρθια.

"Δεν προετοίμασα σωστά την ομάδα μου, αν και ήξερα ότι η Μούρθια θα παίξει βρώμικα, στο όριο του φάουλ, όπως παίζουν πολλοί κόντρα στην Μπαρτσελόνα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λιθουανός τεχνικός, ο οποίος πάντως νωρίτερα φρόντισε να αποθεώσει τους αντιπάλους του:

"Συγχαρητήρια στον Σίτο Αλόνσο και την Μούρθια για την νίκη τους. Την άξιζαν επειδή έδειξαν περισσότερη επιθυμία και έπαιξαν δυνατά. Στο πρώτο ημίχρονο μας εξαφάνισαν από το γήπεδο. Αντιδράσαμε, παίξαμε καλύτερα, αλλά στα τελευταία λεπτά δεν πήραμε σωστές αποφάσεις και δεν καταφέραμε να αλλάξουμε το παιχνίδι."

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LIGA ENDESA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ