ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Κοιτάζει τον Οτζελέγε, θα ανοίξει ο δρόμος αν η Βαλένθια μείνει εκτός EuroLeague

Μπαρτσελόνα: Κοιτάζει τον Οτζελέγε, θα ανοίξει ο δρόμος αν η Βαλένθια μείνει εκτός EuroLeague
Ο Κρισ Τζόουνς και ο Σέμι Οτζελέγε με τη φανέλα της Βαλένθια ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η Μπαρτσελόνα έχει ψηλά στην λίστα της τον Σέμι Οτζελέγε (30 χρονών, 1.98 μέτρα), με τους Καταλανούς να αναμένεται να έχουν πιο εύκολο έργο σε αυτή την προσπάθειά τους αν η Βαλένθια μείνει εκτός EuroLeague την σεζόν 2024/25.

Η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη, η Μπαρτσελόνα θέλει το πρωτάθλημα και την EuroLeague. Την ίδια στιγμή όμως κάνει κανονικά τον σχεδιασμό της για την νέα σεζόν, με δημοσίευμα του "encestando" να αναφέρει ότι ο πρώτος της στόχος είναι ο Σέμι Οτζελέγε (30 χρονών, 1.98 μέτρα).

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αν η Βαλένθια δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την παρουσία της στην EuroLeague της σεζόν 2024/25 με wild card τότε η παραμονή του δυναμικού φόργουορντ (καθώς και των Κρις Τζόουνς, Μπράντον Ντέιβις) θα είναι σχεδόν αδύνατη για οικονομικούς λόγους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορέσει η Μπαρτσελόνα να τον αποκτήσει, καταβάλλοντας απλώς ένα buy out. Όσο για την θέση που τον προορίζουν; Αυτή του αντί-Κάλινιτς, αφού ο Σέρβος φόργουορντ δύσκολα θα μείνει στην Βαρκελώνη.

Την φετινή σεζόν ο Οτζελέγιε έχει 12.3 πόντους και 3.7 ριμπάουντ μέσο όρο με 47% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 13.2 πόντους και 4.5 ριμπάουντ μέσο όρο με 45.8% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ