LIGA ENDESA

Μπανταλόνα - Μπαρτσελόνα 83-72: Η Πένια εξέθεσε την ομάδα του Γιασικεβίτσιους

Ο Μπράντον Ντέιβις της Μπαρτσελόνα
Ο Μπράντον Ντέιβις της Μπαρτσελόνα EUROKINISSI

Το καταλανικό ντέρμπι δεν εξελίχθηκε ιδανικά για την Μπαρτσελόνα. Όχι μόνο γιατί ηττήθηκε 83-72 από την Μπανταλόνα, αλλά γιατί έχασε με τραυματισμό στον αγκώνα τον Μπράντον Ντέιβις πριν έρθει στο ΣΕΦ.

Περισσότεροι από 12.000 θεατές είδαν την Μπανταλόνα να κυριαρχεί στο καταλανανικό ντέρμπι και να επικρατεί 83-72 της -πρωτοπόρου στην Liga Endesa- Μπαρτσελόνα.

Η Τζοβεντούτ πήρε 21 πόντους από τον Άντε Τόμιτς, άλλοτε σέντερ των μπλάουγκράνα, ο οποίος θυμήθηκε τα νιάτα του, χάνοντας μόνο 4 από τις 13 προσπάθειες και τελειώνοντας το ματς με ποσοστό που άγγιξε το 70%. Ο αγέραστος Κροάτης ψηλός είχε επίσης 5 ριμπάουντ σε λιγότερα από 20 λεπτά συμμετοχής, βοηθώντας την Πένια να έχει τον έλεγχον από την αρχή ως το τέλος και να μην απειλείται.

Ο Μπράντον Ντέιβις προσπάθησε να σταθεί ισάξια απέναντί του και με 19 πόντους ήταν ο κορυφαίος των ηττημένων. Μόνο που ένα πρόβλημα στον αγκώνα τον ζόρισε πολύ και δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει τον αγώνα. Κάτι που φυσικά δεν άρεσε στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με δεδομένο ότι ακολουθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (1/4, 21:00).

Όπως σίγουρα δεν του άρεσε το 25% από το τρίποντο και οι μόλις 10 ασίστ.

TAGS LIGA ENDESA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ