ΣΙΕΝΑ

Μπάνκι: "Θα συνεχίσει να αγωνίζεται για εμάς..."

Μπάνκι: "Θα συνεχίσει να αγωνίζεται για εμάς..."

Ο βοηθός του Σιμόνε Πιανιτζάνι στην Σιένα, Λούκα Μπάνκι εξέφρασε στο Sport24.gr την πεποίθηση του ότι ο Νίκος Ζήσης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Ιταλίας...

Η σεζόν έχει ολοκληρωθεί για την Σιένα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Ιταλίας και την συμμετοχή στο φάιναλ-φορ της Βαρκελώνης.

Ο Νίκος Ζήσης αποτέλεσε έναν από τους παίκτες που τράβηξαν το μεγαλύτερο... κουπί στην ομάδα και φυσιολογικά τράβηξε την προσοχή αρκετών ομάδων μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.

Οι δηλώσεις του Φίλιππο Νάνι, μάνατζερ του Άντονι Μαεστράνζι, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Σιένα φαίνεται ότι δίνουν τέλος στις φήμες περί απόκτησης του Νίκου Ζήση από τον Ολυμπιακό.

Ο Νάνι με δηλώσεις του σε ιταλικά ΜΜΕ ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης του θα δοθεί δανεικός, διότι δεν "χωράνε" και οι δύο παίκτες στο ρόστερ των πρωταθλητών Ιταλίας...

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον βοηθό του Σιμόνε Πιανιτζάνι στον πάγκο της Σιένα, Λούκα Μπάνκι για να μάθει από... πρώτο χέρι τι μέλλει γενέσθαι στην περίπτωση του Νίκου Ζήση. " Ο Ζήσης είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Περνάει πολύ καλά στην Ιταλία και του αρέσει η ζωή στην πόλη.

Πιστεύω, λοιπόν ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για εμάς. Γνωρίζει ότι τον θέλουμε και πιστεύω όπως προείπα ότι θα συνεχίσει να παίζει για την Σιένα. Τώρα είναι στην Ελλάδα για να πάρει μετά μέρος και στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας".

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του μάνατζερ του Άντονι Μαεστράζι, Φίλιππο Νάνι τόνισε: " Είμαι της άποψης ότι οι μάνατζερ των παικτών είναι καλύτερα να μην μιλάνε ή να δίνουν συνεντεύξεις...".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ