EUROLEAGUE

Μπάνκι: "Ο Αταμάν κατάφερε να δώσει αγωνιστική ταυτότητα στον Παναθηναϊκό"

Μπάνκι: "Ο Αταμάν κατάφερε να δώσει αγωνιστική ταυτότητα στον Παναθηναϊκό"
VIRTUS SEGAFREDO BOLOGNA

Με πολύ κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Λούκα Μπάνκι, λίγο πριν τη μάχη της Βίρτους Μπολόνια με τους πράσινους (29/3, 21:30, Novasports 3 και LIVE από το SPORT24) στην 32η αγωνιστική της EuroLeague.

Έτοιμη να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό AKTOR στην 32η αγωνιστική της EuroLeague είναι η Βίρτους Μπολόνια (29/3, 21:30, Novasports 3 και LIVE από το SPORT24), με τον Λούκα Μπάνκι και τον Μπράιαντ Ντάνστον να αναγνωρίζουν το υψηλό επίπεδο δυσκολίας της εν λόγω αναμέτρησης.

Ο Ιταλός τεχνικός σημείωσε: "Ο κόουτς Αταμάν κατάφερε να δώσει στον Παναθηναϊκό μια συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα, παίρνοντας πολύτιμες νίκες, που τον φέρνουν δικαίως στη δεύτερη θέση στην κατάταξη, χάρη στην επιθετικότητά τους στην άμυνα και την πάντα καλά ισορροπημένη επίθεση.

Θα είναι σίγουρα ένας σκληρός αντίπαλος, αποφασισμένος να διατηρήσει τη θέση του στη βαθμολογία, όμως η θέλησή μας είναι να εκμεταλλευτούμε κάθε ένα από τα εναπομείναντα ματς και να πιάσουμε την υψηλότερη δυνατή επίδοση ως ομάδα.

Θα πρέπει να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια για να βάλουμε δύσκολα στον αντίπαλό μας, χάρη και στην ενέργεια που θα μας μεταδώσουν οι οπαδοί μας, με κοινό στόχο να έχουμε ένα ακόμα βράδυ γεμάτο από έντονα συναισθήματα".

Από την πλευρά του ο Αμερικανός σέντερ ανέφερε: "Το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό για μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα σε ανοδική πορεία, που παίζει εξαιρετικό μπάσκετ. Είναι πολύ physical ομάδα, τόσο κάτω από το καλάθι, όσο και στην περιφερειακή άμυνα, με ταλαντούχους σουτέρ. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μπροστά στο κοινό μας. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για αυτούς".

Να σημειώσουμε πως ο μοναδικός παίκτης που θα απουσιάσει από πλευράς Βίρτους στη μάχη με το τριφύλλι είναι ο Νταβοντέι Κέικοκ.

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ