ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μπάλντγουιν και Μακάμπι πέταξαν τα... καρφάκια τους στην EuroLeague επειδή ο Αμερικανός δεν μπήκε στην 1η πεντάδα

Ο Μπάλντγουιν με την φανέλα της Μακάμπι
Ο Μπάλντγουιν με την φανέλα της Μακάμπι ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Γουέιντ Μπάλντγουιν πειράχθηκε από το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν της EuroLeague και παρέθεσε τους αριθμούς του στο twitter, με την Μακάμπι να σπεύδει μάλιστα να τον υπεραπιστεί.

Η EuroLeague ανακοίνωσε την κορυφαία πεντάδα της σεζόν, με τον Σάσα Βεζένκοβ να περιλαμβάνεται σε αυτή. Όπως πάντα βέβαια, υπήρχαν παραπονεμένοι. Και ο Γουέιντ Μπάλντγουιν δεν δίστασε να δείξει την πίκρα του.

Ο γκαρντ της Μακάμπι παρέθεσε τους αριθμούς του σε κανονική περίοδο και playoffs, αναφέροντας ότι ήταν πρώτος σκόρερ, έβδομος πασέρ, πρώτος ριμπάουντερ και πρώτος σε σύστημα αξιολόγησης ανάμεσα στους γκαρντ στην κανονική περίοδο, αλλά και 2ος σκόρερ, 1ος πασέρ και 2ος σε σύστημα αξιολόγησης ανάμεσα στους γκαρντ στα playoffs, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι πίστευε πως ανήκε στην κορυφαία πεντάδα.

Σχεδόν αμέσως μάλιστα η Μακάμπι έκανε retweet το post του Μπάλντγουιν, γράφοντας στο σχόλιο: "Μοιάζει με τον ιδανικό παρτενέρ του Λορέντζο Μπράουν στην κορυφαία πεντάδα της EuroLeague".

Για την ιστορία, την κορυφαία πεντάδα της σεζόν 2022/23 στην EuroLeague συνέθεσαν οι εξής παίκτες: Λορέντζο Μπράουν (Μακάμπι), Τζάναν Μούσα (Ρεάλ), Σάσα Βεζένκοβ (Ολυμπιακός), Ματίας Λεζόρ (Παρτίζαν), Έντι Ταβάρες (Ρεάλ).

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ