FINAL FOUR 2023

EuroLeague: Με Σάσα Βεζένκοβ η κορυφαία πεντάδα της σεζόν

EuroLeague: Με Σάσα Βεζένκοβ η κορυφαία πεντάδα της σεζόν
INTIME

Η EuroLeague ανακοίνωσε την κορυφαία πεντάδα της σεζόν 2022/23, με το όνομα του Σάσα Βεζένκοβ να ξεχωρίζει. Δείτε ποιοι παίκτες τον πλαισίωσαν.

Ο Σάσα Βεζένκοβ συμπεριλήφθηκε, όπως αναμενόταν, στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν στην EuroLeague. Την είδηση έκανε γνωστή η διοργανώτρια αρχή με post στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter.

Μαζί με τον σταρ του Ολυμπιακού, στην καλύτερη πεντάδα συμπεριλήφθηκαν ακόμα οι Λορέντζο Μπράουν (Μακάμπι), Τζάναν Μουσα (Ρεάλ), Ματίας Λεσόρ (Παρτίζαν) και Έντι Ταβάρες (Ρεάλ).

Η φετινή σεζόν ήταν αυτή της απόλυτης εκτόξευσης για τον Βούλγαρο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος αυτή τη στιγμή προβάλλει και ως το φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου του MVP της κανονικής περιόδου, αφού είχε 17.2 πόντους και 6.8 ριμπάουντ μέσο όρο με 21.2 βαθμούς στο σύστημα ranking, όντας πρώτος σκόρερ, δεύτερος ριμπάουντερ και πρώτος σε αξιολόγηση στην EuroLeague.

Euroleague με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ προσφορές* | 21+

Παράλληλα, ο Βεζένκοβ είχε οχτώ double-double (πρώτος στην EuroLeague), αναδείχθηκε δύο φορές MVP του μήνα (περισσότερες από κάθε άλλον φέτος) και άλλες πέντε φορές MVP αγωνιστικής (περισσότερες από κάθε άλλον παίκτη φέτος) σε μία ονειρεμένη σεζόν στον δρόμο του Ολυμπιακού για το Final Four.

Το φετινό Final Four της EuroLeague μαζί με όλα τα παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα είναι αποκλειστικά και για τις επόμενες 5 σεζόν στο Novasports

TAGS FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ