NBA

Μπακς - Νετς: Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για το υπόλοιπο της σειράς στον σωματοφύλακα του Ντουράντ που έσπρωξε τον Τάκερ στο Game 3

Ο σωματοφύλακας του Ντουράντ στην στιγμή έντασης με τον Τάκερ στο Game 3 των Μπακς με τους Νετς
Ο σωματοφύλακας του Ντουράντ στην στιγμή έντασης με τον Τάκερ στο Game 3 των Μπακς με τους Νετς PRINTSCREEN

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε ότι επέβαλλε απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για το υπόλοιπο της σειράς των Νετς με τους Μπακς στον σωματοφύλακα του Κέβιν Ντουραντ που έσπρωξε τον Πι Τζέι Τάκερ στο Game 3 της σειράς.

Ο σωματοφύλακας του Κέβιν Ντουράντ δεν θα βρεθεί ξανά στο γήπεδο στο υπόλοιπο της σειρά των Νετς με τους Μπακς όπως έκανε γνωστό το ΝΒΑ.

Ο σωματοφύλακας του σταρ των Νετς ήταν αυτός που μπήκε στην μέση όταν ο Ντουράντ είχε μία έντονη αψιμαχία με τον Πι Τζέι Τάκερ στο Game 3 της σειράς. Ο τρόπος που επενέβη όμως δεν ήταν σωστός, αφού - σε αντίθεση με το πρωτόκολλο - δεν μπήκε απλώς ανάμεσα στους δύο παίκτες, αλλά έσπρωξε τον Τάκερ, κάτι που θα μπορούσε να κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα και θα μπορούσε να φέρει ακόμα περισσότερη ένταση.

Λαμβάνοντας αυτά υπόψη, το ΝΒΑ ανακοίνωσε ότι ο σωματοφύλακας του σταρ των Νετς δεν θα μπορεί να βρεθεί στο γήπεδο στους υπόλοιπους αγώνες της σειράς στο Μιλγουόκι, ενώ δεν θα επιτρέπεται να βρίσκεται κοντά στον αγωνιστικό χώρο και στους αγώνες της σειράς στο Μπρούκλιν, υπό τον φόβο κάποιας έντασης.

Δείτε τι συνέβη ανάμεσα στους Τάκερ - Ντουράντ και τη στιγμή της εισόδου του σωματοφύλακα του παίκτη των Μπρούκλιν Νετς:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ