NBA

Μπακς - Χοκς: Οι 33 πόντοι του Λόπεζ και το ρεκόρ καριέρας στα playoffs

Ο Μπουκ Λόπεζ των Μπακς
Ο Μπουκ Λόπεζ των Μπακς Ⓒ 2021 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μπρουκ Λόπεζ ήταν απολαυστικός κόντρα στους Χοκς, κάλυψε επάξια το κενό του απόντα Γιάννη Αντετοκούνμπο και σημείωσε νέο ρεκόρ καριέρας στα playoffs.

Οι Μπακς ανέκτησαν το προβάδισμα στη σειρά των τελικών της Ανατολής κόντρα στους Χοκς και παρά την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Μπρουκ Λόπεζ καθώς και οι άλλοι παίκτες των Μπακς, κάλυψαν επάξια το κενό του. Συγκεκριμένα ο σέντερ των "ελαφιών" έκανε εξαιρετική εμφάνιση και με 33 πόντους οδήγησε την ομάδα του Μιλγουόκι στο σκοράρισμα.

Αλλά δεν έμεινε εκεί. Οι 33 πόντοι του Μπρουκ Λόπεζ συνιστούν ρεκόρ καριέρας στα playoff, επίδοση που ήρθε την καταλληλότερη στιγμή, όταν οι Μπακς το χρειάζονταν περισσότερο. Μάλιστα, οι 26 πόντοι που σημείωσε στο ζωγραφιστό είναι ακόμα ένα εντυπωσιακό στατιστικό για τον ψηλό των Μπακς, καθώς σε όλη την υπόλοιπη σειρά κόντρα στους Χοκς, δηλαδή στα τέσσερα πρώτα ματς, είχε μόλις 20 πόντους στο ζωγραφιστό.

Συνολικά κόντρα στους Χοκς, ο Λόπεζ σημείωσε 33 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ, έκανε δύο κλεψίματα και τέσσερις τάπες.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως ο Λόπεζ ήταν από τα κύρια γρανάζια στη μηχανή του Μπουντενχόλζερ και ένας από τους παίκτες που συνέβαλλαν τα μέγιστα για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στη σειρά το Μιλγουόκι.

Δείτε το βίντεο με τους 33 πόντους του Λόπεζ:

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ