EUROLEAGUE

Μπαγκάτσκις: "Θα μας λείψει ο Ουίμς, δεν ευθύνομαι εγώ που έφυγε"

Μπαγκάτσκις: "Θα μας λείψει ο Ουίμς, δεν ευθύνομαι εγώ που έφυγε"

Ο Άιναρς Μπαγκάτσκις τόνισε πως θα λείψει από την Μακάμπι ο Ουίμς και επεσήμανε πως δεν ήταν δική του απόφαση η αποχώρηση του παίκτη.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ άφησε ελεύθερο τον Σόνι Ουίμς , με τους Ισραηλινούς να είναι ενοχλημένοι με την άρνηση του παίκτη να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ, κάτι το οποίο ο Αμερικανός φόργουορντ αργότερα το διέψευσε. Για το τέλος της συνεργασίας των "κίτρινων" με τον παίκτη αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας, Άιναρς Μπαγκάτσκις, τονίζοντας πως η αποχώρηση του δεν ήταν δική του απόφαση.

Ο Άιναρς Μπαγκάτσκις σχολίασε πως: "Ο προπονητής μπορεί να πάρει την ευθύνη για ό,τι γίνεται μέσα στο γήπεδο και όχι για ό,τι γίνεται έξω από αυτό. Αν και την ίδια στιγμή, μπορώ να θεωρηθώ υπεύθυνος, γιατί είναι θέματα που αφορούν τους παίκτες και αυτά επηρεάζουν την ομάδα κατ' επέκταση.

Πραγματικά ανησύχησα όταν ξεκίνησε όλο αυτό το θέμα με τον Ουίμς, πριν από περίπου μία εβδομάδα. Για εμένα ήταν σημαντικό πως θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι παίκτες μετά από αυτό. Είμαι απογοητευμένος, γιατί χάσαμε έναν καλό επαγγελματία παίκτη, τη στιγμή που βρήκαμε ισορροπία μαζί του στην ομάδα και σε αυτά που έκανε στο παρκέ. Μου αρέσει ο Σόνι σαν παίκτης. Θα μας λείψει. Δεν ήταν δική μου απόφαση η αποχώρηση του, δεν ευθύνομαι εγώ".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ