EUROLEAGUE

Μπάγερν: Πλήγμα με Ρούμπιτ, χάνει τον Ολυμπιακό

Ο Ογκουστίν Ρούμπιτ με αντίπαλο τον Ντέρικ Γουίλιαμς σε αγώνα Μπάγερν - Παναθηναϊκός
Ο Ογκουστίν Ρούμπιτ με αντίπαλο τον Ντέρικ Γουίλιαμς σε αγώνα Μπάγερν - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Η Μπάγερν κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας, ωστόσο ο τραυματισμός του Όγκουστιν Ρούμπιτ στον αχίλλειο τένοντα, πάγωσε κάπως τον ενθουσιασμό του Αντρέα Τρινκέρι. Άγνωστο ακόμα το διάστημα της απουσίας του Αμερικανού, πρακτικά αδύνατο να προλάβει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (9/3).

Η Μπάγερν επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας, ωστόσο ο τραυματισμός του Όγκουστιν Ρούμπιτ στον ημιτελικό, δείχνει να είναι πιο σοβαρός απ' όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί, γεγονός που τον θέτει εκτός δράσης για άγνωστο (μέχρι στιγμής) διάστημα.

Μιλώντας στη γερμανική τηλεόραση, ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπάγερν, Μάρκο Πέσιτς, ενημέρωσε ότι ο Ρούμπιτ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα: "Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα πράγματα, αλλά δεν δείχνει καθόλου καλό. Ποτέ ένας τραυματισμός σε αυτό το σημείο δεν είναι καλός".

Μολονότι δεν έχει αποσαφηνιστεί το ακριβές διάστημα απουσίας του Ρούμπιτ, είναι πρακτικά αδύνατο να προλάβει την αναμέτρηση της 9ης Μαρτίου με τον Ολυμπιακό για την EuroLeague. Ο πρώην παίκτης των "ερυθρόλευκων" βρισκόταν σε εξαιρετικό φεγγάρι και μάλιστα είχε αναδειχθεί MVP της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τον Ιανουάριο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ